Partnerpagina Centric

persberichten

 • Buursema kiest voor module Ketenstandaard VERA in ALERT

  Centric heeft voor Buursema Bouwbedrijf het ERP-systeem ALERT uitgebreid met de module Ketenstandaard VERA. Dit is een module voor gestandaardiseerde gegevensuitwisseling tussen woningcorporaties en ketenpartners.

  - - - - -

 • Efficiënte inspecties in Woerden en Oudewater door Toezicht-app

  De toezichthouders van de samenwerkende gemeenten Woerden en Oudewater gebruiken sinds deze week de app Toezicht van Centric voor hun inspecties op het gebied van bouw en milieu. De app draagt bij aan de kwaliteit van het toezicht.

  - - - - -

 • Verzetsmuseum Z-H maakt WOII tastbaar met Verhalentafel

  Het Verzetsmuseum Zuid-Holland laat de geschiedenis tot leven komen met de interactieve Verhalentafel, die deze maand werd gepresenteerd tijdens de opening van de expositie Kind en Oorlog.

  - - - - -

 • Leerlingen Goudse Weekendschool leren Levend programmeren

  Levend programmeren, een virtuele achtbaan, brand blussen met gas en sollicitatietips: afgelopen zondag doken de leerlingen van de Goudse Weekendschool in de IT-wereld van hoofdsponsor Centric tijdens een inspirerend bezoek aan het hoofdkantoor.

  - - - - -

 • Visions: naar de informatiegedreven overheid in 2030

  Een praktische visie op de informatiegedreven overheid die ook in 2030 over de juiste informatie beschikt en taken uitbesteedt in plaats van alles zelf te doen: dat is Visions, hart van het vernieuwde Productbeleid voor de Lokale Overheid 2017-2018.

  - - - - -

 • Actualiteitendiners: naar een informatiegedreven overheid

  Om de fundamenten van een informatiegedreven overheid te verkennen, organiseerde Blommestein Groep in samenwerking met Centric de Actualiteitendiners: een serie kleinschalige, inhoudelijke dinerdialogen met een bijzondere mix van stakeholders uit de lokale overheid. Van belastingen en sociale allianties tot Omgevingswet en Dienstverlening, alle highlights zijn nu voor u beschikbaar in een bijzonder fraai e-magazine.

  - - - - -

 • Gemeente Oldambt voert sociale regie met Centric-oplossing

  Vanaf april verzorgt de Groningse gemeente Oldambt de toegang tot het sociaal domein met de Suite4Sociale Regie van Centric.

  - - - - -

 • Delft versnelt inschrijfproces voor internationale studenten

  In universiteitsstad Delft staan de poorten altijd wijd open voor internationale studenten. Dankzij nieuwe dienstverlening is de ontvangst van gaststudenten voortaan nóg warmer: de registratieprocedure is namelijk een stuk sneller gemaakt.

  - - - - -

 • Nieuwe rol gemeente vraagt om nieuwe allianties

  Gemeenten gaan meer samenwerken met allianties van marktpartijen, die ieder hun eigen expertise inbrengen op bijvoorbeeld data-analyse en software voor het sociaal domein.

  - - - - -

 • Tijd voor HR, tijd voor Motion

  De gemeente van de toekomst is een wendbare gemeente. Met een vaste kern en een flexibele schil professionals, die snel kunnen inspelen op de steeds veranderende omstandigheden. Zij kunnen dit omdat zij zich continu ontwikkelen.

  - - - - -

 • Oosterpoort zet Centric-applicatie in voor vluchtjongeren

  Jeugdzorginstelling Oosterpoort heeft Centric opdracht gegeven zorgoplossing Suite4Care geschikt te maken voor de administratie van minderjarige vluchtjongeren.

  - - - - -

 • Belastingsamenwerking BSR volledig aangesloten op LV WOZ

  Per 1 november 2016 heeft Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) haar tien deelnemende gemeenten aangesloten op de Landelijke Voorziening Waardering Onroerende zaken (LV WOZ).

  - - - - -

 • Staatssecretaris Sharon Dijksma lanceert Veiligheidsdashboard

  In oktober lanceerde staatssecretaris Sharon Dijksma het door Centric ontwikkelde Veiligheidsdashboard officieel.

  - - - - -

 • Aftellen naar Digitaal 2017 met de nieuwe Centric Overheid

  Als vanouds op uw koffietafel en voortaan ook op telefoon, tablet en pc in een vernieuwde jas die zich helemaal aanpast aan uw favoriete device – net verschenen: het nieuwe Centric Overheid-magazine. Op scherm of papier, hoe ú het liefst bladert!

  - - - - -

 • Manifest voor veilige software vindt internationaal weerklank

  Veilige software is cruciaal voor een veilige informatievoorziening. Als partner van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP) heeft Centric als eerste leverancier van productsoftware het manifest Grip op Secure Software Development (SSD) ondertekend.