Partnerpagina PinkRoccade Local Government

persberichten

 • Samenwerken bij ketenactivatie voor e-factuurketen

  Samen met gemeenten Tholen en Borger-Odoorn ontwikkelen wij nieuwe softwarefunctionaliteit voor het ontvangen en verwerken van e-facturen. In april wordt deze nieuwe functionaliteit geïmplementeerd bij deze pilotgemeenten.

  - - - - -

 • Vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes bespaart veel tijd

  Nathalie van de Velde, medewerker Gegevensbeheer bij Sabewa Zeeland is heel tevreden met de nieuwe functionaliteit voor het vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes. “Voor het eerst sinds jaren is er geen achterstand bij het verwerken van de machtigingskaartjes.”

  - - - - -

 • Ontbijtsessie: e-factureren en grip op arbeidstijd

  Wil jij meer grip krijgen op arbeidstijd en -kosten via Tim en meer weten over welke kansen en voordelen e-factureren biedt voor jouw gemeente? Dat kan! Schrijf je nu in voor een ochtendsessie van Aenova en PinkRoccade Local Government. Hier krijg je niet alleen nuttige informatie, maar ook een ontbijtje!

  - - - - -

 • Is jouw organisatie klaar voor het ‘in control’ komen van de financiële processen?

  Wat moet er gebeuren om als gemeente meer grip te krijgen op je financiële huishouding? Hoe wordt de toekomstige generatie in de raad geïnformeerd over de effecten van haar programma’s en doelstellingen? Welke rol kan Smart City’s hierbij spelen? Hebben wij in 2025 überhaupt nog wel raadsvergaderingen? Een kleine greep van vragen die ter tafel kwamen op de sessie over budgetten in control met Smart Finance.

  - - - - -

 • 53 incidenten in één klap opgelost

  Met de focus op onze nieuwe medewerkers, nieuwe ideeën en events, optimaliseren we de helpdesk. Zo creëren we de helpdesk van de toekomst waar de gebruiker, klanttevredenheid en een korte doorlooptijd centraal staan.

  - - - - -

 • Informatiesessie privacy met ruime 8 beoordeeld

  “Privacy is net als voetbal, er zijn heel veel meningen over”. Daar begon Sergej Katus, partner bij Privacy Management Partners, zijn presentatie mee bij de informatiesessie over privacy afgelopen 7 februari. En dat er veel meningen over privacy zijn, bleek wel uit het eerste interactieve stuk.

  - - - - -

 • Publieksprijs GemeentePioniers voor gemeente Almelo

  Op Valentijnsdag reikte GemeentePioniers awards uit aan gemeenten met de beste, innovatiefste en meest inspirerende voorbeelden van digitale dienstverlening. De aanwezigen gaven gemeente Almelo veruit de meeste rode rozen. Daarmee is de app iGeboorte+ verkozen tot leidend voorbeeld op het gebied van online dienstverlening.

  - - - - -

 • Goes groeit van 15 naar 26 digitale processen

  Door samenwerking op het gebied van ICT is in 2016 voor GR De Bevelanden de implementatie van iBurgerzaken gestart. Bij de start van het project kenden de projectleden van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal elkaar eigenlijk niet. Vandaag de dag zijn de werkprocessen geharmoniseerd en hebben ze structureel overleg om inhoudelijke zaken te bespreken. Bovendien zijn inwoners en uitvaartverzorgers gebaat bij deze digitaliseringsslag.

  - - - - -

 • GemeentePioniers awards: iBurgerzaken bij genomineerden

  Volgende week dinsdag reiken De GemeentePioniers awards uit aan gemeenten met de beste, innovatiefste en meest inspirerende voorbeelden van digitale dienstverlening. Uit een totaal van 20 prachtige voorbeelden, hebben 5 gemeenten het hoogst gescoord volgens het meetinstrument van De GemeentePioniers.

  - - - - -

 • Het succes van co-creatie met NAO

  In 2015 is het idee ontstaan om objecten, die niet of onvoldoende door de basisregistraties afgedekt worden, onder te brengen in een nieuw component binnen Makelaarsuite. Samen met een vijftal gemeenten is het idee uitgewerkt in de nieuwe module ‘Niet Authentieke Objecten’ (NAO).

  - - - - -

 • Bestuursdienst Ommen-Hardenberg tweede kwartiermaker Simple Finance

  Eind december heeft bestuursdienst Ommen-Hardenberg als tweede kwartiermaker een contract getekend voor Simple Finance. Ommen-Hardenberg gaat gezamenlijk met gemeente Stein, andere kwartiermakers en PinkRoccade de 1.0-versie van deze nieuwe financiële software bepalen, testen en implementeren.

  - - - - -

 • Samen met Tholen en Borger-Odoorn ontwikkelt PinkRoccade e-factureren

  Vanaf november 2018 zijn gemeenten verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Om dit versneld mogelijk te maken, heeft PinkRoccade Financiën & Services een EU-subsidie aangevraagd. Samen met de gemeenten Tholen en Borger-Odoorn ontwikkelt PinkRoccade de nieuwe softwarefunctionaliteit.

  - - - - -

 • Een (best value) voorbeeldproject: Westerkwartiergemeenten

  In mei 2016 werden de aanbestedingsstukken voor ‘Vervanging Burgerzakenmodules Westerkwartiergemeenten’ gepubliceerd. Op woensdag 26 oktober werd de aanbesteding definitief aan ons gegund. In de laatste week van het jaar ging de laatste van de 4 gemeenten live.

  - - - - -

 • MijnOverheid onder de loep in Jouw Gemeente Mijn Gemeente

  Hoe gemeenten MijnOverheid, de persoonlijke website van burgers voor overheidszaken, kunnen implementeren in hun organisatie, is het onderwerp van de derde serie van het inspiratieplatform Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Hierin gaat gemeente Urk op bezoek bij gemeente Horst aan de Maas om te leren van de stappen die zij hebben gezet.

  - - - - -

 • Cyclomedia integratie in CIR, BRK en Toolkit informatievoorziening

  CIR is uitgebreid met de module Street Smart van CycloMedia. Deze module biedt hoge resolutie straatfoto’s en de mogelijkheid om voorgaande jaren eenvoudig op te vragen. Met CIR is het mogelijk makkelijk administratieve gegevens met geografische gegevens te combineren. Hierdoor kunnen de administratieve gegevens snel en overzichtelijk als locaties op de kaart worden afgebeeld.