Symposium 'Grip op cybersecurity', 22 mei 2017

iBestuur Symposium Grip op cybersecurity

U wordt in één middag bijgepraat over de stand van zaken in cybersecurity en u hoort wat u als bestuurder concreet kunt doen om ‘cybersecure’ te zijn.

In samenwerking met de Cyber Security RaadGrip op cybersecurity

Nieuwspoort – 22 mei 2017– van 13:30 tot 17:15 – borrel na

Cybersecurity is een bestuurlijke verantwoordelijkheid!


Deelname is gratis voor bestuurders en beslissers uit de overheid.

Inschrijven.


Heeft u als bestuurder voldoende kennis van cybersecurity, of staat u straks te stotteren op de persconferentie na de hack? Cybersecurity hoort op de bestuurlijke agenda, want het is de verantwoordelijkheid van het bestuur dat de organisatie voldoende beveiligd is tegen de gevaren van de digitale wereld. Tijdens het symposium in Nieuwspoort wordt u in één middag bijgepraat over de stand van zaken in cybersecurity en hoort u wat u als bestuurder concreet kunt doen om ‘cybersecure’ te zijn.

Met bijdragen van: Rob Bertholee, directeur-generaal Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst – Gerrit van der Burg, lid van het College van procureurs-generaal – Inge Philips, director Deloitte Risk Advisory B.V. – Jaya Baloo, Chief Information Security Officer, KPN – Eelco Stofbergen, thought leader cybersecurity CGI.

De Cyber Security Raad en iBestuur organiseren dit symposium in samenwerking met CGI, Deloitte en KPN. Deelname is gratis.

- - - - -