zoeken binnen de website

23 juni: Congres Innovatieve datatoepassingen bij gemeenten

door: Redactie iBestuur | 18 mei 2022

Gemeenten hebben de afgelopen jaren volop geëxperimenteerd met nieuwe technologieën en toepassingen om met data. Op 23 juni gaan we kijken welke innovatieve datatoepassingen succesvol zijn en hoe deze toepassingen nog beter kunnen worden gebruikt. Kernwoorden daarbij zijn beheersen, duiden, toepassen en voorspellen. Hoe ontwikkelt een gemeente zich tot een datagedreven gemeente?

Dit congres, dat georganiseerd wordt door onze collega’s van Binnenlands Bestuur, is bedoeld voor ambtenaren en bestuurders die op de hoogte willen raken of blijven van alles wat speelt op het terrein van gebiedsontwikkeling en wat dat voor hun werk of hun gemeente zal betekenen.

Datum: 23 juni 2022
Tijd: 9:45 – 17:00 uur
Plaats: NBC Congrescentrum in Nieuwegein

Programma

Naast plenaire sprekers, waaronder Frans Backhuijs, burgemeester Nieuwegein en lid College van Dienstverleningszaken van de VNG, en Aleid Wolfsen, voorzitter Autoriteit Persoonsgegevens, is Carmen Raal te gast, digital transformation advisor bij e-Estonia. Ze gaat vertellen hoe Estland blijft vernieuwen. Ook worden verschillende deelsessies georganiseerd.

Klik HIER voor meer informatie over het programma en inschrijving

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.