zoeken binnen de website

AbelLife | Wandelen en Fietsen

Abellife - routes

Eervolle vermelding voor de Nationale App Prijs 2013 (prijs voor apps die gebruik maken van open overheidsdata). Het Nieuwe Wandelen en Fietsen wordt ondersteund door kaartenmateriaal van het Kadaster Geo-informatie; de basisregistratie voor Topografie. Deze kaarten zijn sinds januari 2012 beschikbaar als open data. jury: “Overzichtelijk, mooi en met veel potentieel”.

Beschikbaar voor: iPhone en Android

De app biedt (vooral) wandel- en fietsroutes en wordt ondersteund door gps-navigatie: je krijgt een geluid bij een afslag, de werkelijke locatie en de route zijn zichtbaar op de kaart. Er staan zeven gratis routes op. De overige routes zijn te koop in de webshop van de app. Routes zijn tijdens de wandeling offline beschikbaar. De applicatie wordt ook aangeboden aan andere organisaties die routes willen aanbieden.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.