zoeken binnen de website

BZ Reisadvies - ministerie van Buitenlandse Zaken

Bz reisadvies - ministerie van Buitenlandse Zaken

Genoeg brandhaarden op de wereld om actueel reisadvies te willen. Buitenlandse Zaken heeft daarvoor een reisapp ontwikkeld. Simpele, handige en overzichtelijke app.

Beschikbaar voor: iPhone en Android

Onder de knop ‘landen’ staat de veiligheidssituatie per land beschreven (inclusief tropische stormen, ziektes en dergelijke) evenals de contactgegevens van de ambassade ter plekke. Met ‘Mijn reis’ kun je een eigen selectie maken. ‘Hulp nodig?’ geeft in verschillende noodsituaties tips over hoe te handelen. Netjes is het verwachtingenmanagement: helder is wat het consulaat wel en niet doet in verschillende situaties. De landeninformatie uit de app is beschikbaar zonder internetverbinding als het vooraf is gedownload of is geselecteerd in ‘mijn reis’. Er is de mogelijkheid voor automatische melding bij updates van reisadviezen. Simpele, handige en overzichtelijke app.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.