zoeken binnen de website

De politie zoekt – Politie Amsterdam Amstelland

De Politie Zoekt

Met deze app maakt de politie gebruik van de crowd bij het oplossen van misdaden en het vangen van boeven. Gebruikers kunnen op hun smartphone met foto’s, omschrijvingen en video’s zien wie worden gezocht.

Beschikbaar voor: iPhone en Android

Ook worden de rechtmatige eigenaren van spullen gezocht, bijvoorbeeld van sieraden. Gebruikers krijgen een bericht zodra er een nieuwe zaak is. Het is mogelijk de eigen regio in te stellen en een categorie aan te geven (opgelost, is dit van u, en verschillende soorten delictscategorieën). Per misdaad staat een kaartje met de locatie, een signalement en is er de mogelijkheid tips te geven.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.