zoeken binnen de website

Deelstoel - diverse overheidsorganisaties

Deelstoel logo -abstracte weergave van een stoel

Met Deelstoel kunnen ambtenaren gratis een werkplek bij een andere overheidsorganisatie zoeken. De LAYAR-laag geeft de beschikbare deelstoelplekken in de omgeving weer. Na het selecteren van een werkplek, is deze direct online te boeken.

Beschikbaar voor: iPhone, iPad en Android

Inmiddels zijn er ruim duizend deelstoelen beschikbaar om (samen) te werken of kennis te delen. Hoe de LAYAR-laag werkt: download en open de LAYAR-app en zoek Deelstoel in de categorie Overheid en politiek. De Deelstoel-laag geeft de beschikbare plekken weer op het beeld van de camera, handiger is weergave op lijst of kaart te kiezen. Selecteer een locatie, check de beschikbaarheid, boek de plek en werken maar.

reacties: 2

 • Erik kramer IGZ #

  19 april 2017, 20:05

  Ls,

  Bestaat deelstoel nog?

  Mvg

  Erik

 • lilian marcolina #

  22 december 2017, 13:50

  Bestaat deelstoel nog?

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.