zoeken binnen de website

DUO Student - ministerie van OC&W

DUO student - ministerie van OCW

App met informatie over studiefinanciering, ontworpen door een student. DUO heeft daar een wedstrijd voor uitgeschreven. De hamvraag is natuurlijk: wanneer krijg ik weer geld? Een countdownklok geeft dat inzicht direct.

Beschikbaar voor: iPhone en Android

De app bevat een overzicht van overheidsplannen voor studenten, het nieuws is bij testen helaas niet actueel. Verder bevat de app FAQ met antwoord op vijftien how-to vragen (hoe sluit ik een lening af?). Tot slot kan de student uitrekenen hoeveel hij in totaal gaat lenen en wat dat later aan aflossing gaat kosten. In het oorspronkelijk prototype was een MijnDUO-deel voorzien, om met DigiD de eigen gegevens in te zien en te wijzigen. Dan had de app perfect geweest. Misschien een volgende release?

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.