zoeken binnen de website

Fietsplanner Zuid: provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg

fietsplanner zuid  - app

Een online fietsplanner, zodat inwoners van de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland, met de fiets op hun eindbestemming kunnen komen. Hiermee wil initiatiefnemer provincie Brabant het fietsen stimuleren. Leuk dat meerdere provincies samenwerken, qua kostendeling. Bovendien blijft de burger op de fiets natuurlijk niet noodzakelijk binnen de provinciegrenzen. Het idee is prima, maar de uitwerking hapert nog. Zo zijn niet alle adressen vindbaar met de app en worden er vaak geen kaarten weergegeven. Dat is jammer, want er zijn apps beschikbaar die dat wel doen. Daar had van geleerd kunnen worden. Misschien in een volgende release?

Beschikbaar voor: iPhone

reacties: 1

  • Titus Mars #

    4 juni 2012, 10:04

    Héél erg raar, deze app. Mooi, natuurlijk, dat overheden fietsen stimuleren, daar zijn veel gode redenen voor. Maar de fietser wil niet alleen provinciegrenzen over, ook de landsgrenzen zijn betrekkelijk irrelevant. Waarom nemen de overheden niet deel in de ontwikkeling van een mooie fiets-app op basis van OpenStreetmap? Overheden zouden toch “open” stimuleren? Doe dat dan hier ook! Dat had ook onvolkomendheden als hierboven beschreven voorkomen.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.