zoeken binnen de website

iRDW - Rijksdienst voor het Wegverkeer, ministerie van IenM

iRDW - RDW

iRDW toont informatie over een voertuig op basis van het kenteken. Handig voor wie op zoek is naar een tweedehandsauto en snel specificaties wil weten als verbruik, cilinderinhoud, vermogen en de datum van de laatste APK-keuring. De app geeft ook aan of een auto als gestolen geregistreerd staat. Kosten: €1,59.

Beschikbaar voor: iPhone en Android

De app is vanaf 2010 in de lucht en is bedoeld voor de consument. Voor zakelijk (lees: intensiever) gebruik is er een andere versie beschikbaar. Heldere menustructuur, in een no nonsense app. De app is niet gratis; de gebruiker betaalt, niet de gemeenschap. En daar is best wat voor te zeggen.

reacties: 1

 • John S #

  7 januari 2013, 16:42

  App werkt niet op Google Nexus 7
  Steeds dezelfde foutmelding:

  ‘Er is een probleem bij het laden opgetreden.
  Controleer de internetverbinding en probeer het opnieuw’

  en dat terwijl de verbinding in orde is.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.