zoeken binnen de website

Slim Utrecht in - Gemeente Utrecht

Slim utrecht in - Gemeente Utrecht

De SlimUtrechtIn-app helpt de weg te vinden naar één van de vier Utrechtse P+R-locaties. Nu nog een versie die het parkeren in alle steden combineert, zodat gebruikers niet voor elke stad een aparte app hoeven te hebben.

Beschikbaar voor: iPhone, iPad, Android

Parkeren in de stad kan een ramp zijn voor bezoekers. De dichtstbijzijnde locatie komt bovenaan in de lijst. De app geeft de route ernaartoe en heeft een koppeling met de mobiele site OV-routeplanner 9292ov, voor verder vervoer de stad in. Handig, maar het zou nog handiger zijn als deze app voor alle grote steden bruikbaar was. Als iedere stad dit voor zichzelf ontwikkelt, wordt het aantal apps op de smartphone wel erg groot. Een mooie volgende stap, want de basis ligt er.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.