zoeken binnen de website

TenderNed - ministerie van EL&I

tendernet - ministerie van EL&I

Op TenderNed.nl publiceren overheidsorganisaties hun aanbestedingen. De app geeft daar samenvattingen van, met een link naar de site voor meer informatie.

Beschikbaar voor: Android

Gebruikers kunnen kiezen voor pushberichten, met keuze in de frequentie van notificaties. Door een koppeling met social media kunnen meldingen gedeeld worden. De app beschikt over een instelbaar filter waarmee de gebruiker relevante aankondigingen kan selecteren. Aankondigingen zijn bovendien doorzoekbaar. Prima concept, biedt ondernemers een handige manier op de hoogte te blijven. Jammer dat de app alleen (nog?) voor Android beschikbaar is: een gemiste kans.

reacties: 1

 • J.W. Coers Brands Bouwgroep #

  3 juli 2013, 10:20

  L.S.

  Als bouwbedrijf maken wij veel gebruik van tenderned. Nu zag ik dat er een App van Tenderned in android beschikbaar is. Ik heb de beschikking over een Iphone (5)
  Mijn vraag is de volgende:
  Is er ook een app voor de Iphone beschikbaar? Zo nee komt deze app binnenkort beschikbaar?

  M. Vr. Gr.
  J.W. Coers

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.