zoeken binnen de website

VNG Nieuws - VNG

VNG nieuws - VNG

Nieuwsapp van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, met nieuws in maar liefst 21 thema’s. De app is gekoppeld aan het YouTube-kanaal van de VNG, filmpjes zijn daardoor direct te bekijken. Nieuwsberichten kunnen op verschillende manieren gedeeld worden.

Beschikbaar voor: iPhone, iPad, Android

Een ‘share’-functie is gekoppeld aan de agenda. Daarmee kunnen nieuwsberichten met andere deelnemers van een overleg gedeeld worden. Nieuws verspreiden kan ook via Facebook en Twitter.

De tabletversie verschilt van de smartphone-versie: er wordt veel meer op het startscherm vertoond. Dit komt de overzichtelijkheid overigens niet ten goede: het is té veel.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.