4 april: Informatiesessie AXI Adaptive Case Management

Wilt u als overheid uw processen en dossiers efficiënter beheren en vlot kunnen samenwerken, maar twijfelt u hoe u dit kan aanpakken? Dan mag u de infosessie van AXI op 4 april niet missen! Maak kennis met AXI Adaptive Case Management, een digitaal platform waarmee u bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en samenwerkingen versterken.

Met het Adaptive Case Management platform biedt AXI kenniswerkers een end-to-end oplossing om complexe dossiers en dynamische processen te beheren. | Beeld: Shutterstock

Inschrijven voor de infosessie op 4 april kan via deze inschrijflink

Digitaal platform

Met het Adaptive Case Management platform van AXI bieden we kenniswerkers binnen de overheid een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren.
Het digitale platform stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij.

Maak kennis met AXI Adaptive Case Management tijdens onze infosessie

Best practices

Aan de hand van voorbeelden uit klantprojecten en best practices leggen we u graag uit hoe u met behulp van AXI’s Adaptive Case Management zaaksysteem:

  • doeltreffend informatie analyseert en structureert
  • complexe processen opdeelt in concrete taken
  • taken identificeert die onmiddellijk geautomatiseerd kunnen worden op basis van ‘business rules’
  • mee evolueert met alle wijzigingen in een proces en zijn bredere context zoals nieuwe wetgevingen en veranderende werkomgevingen
  • verschillende algoritmes toepast om mogelijke oplossingen, risico’s en bottlenecks te voorspellen of ‘next-best-actions’ te definiëren
  • een aanpasbaar en flexibel platform opzet dat snel gebruiksklaar is
  • het werk van uw team via een overzichtelijk taakbeheer integreert, kwalificeert en organiseert
  • zorgt voor snelle onboarding van nieuwe medewerkers.

Op deze manier kunnen medewerkers beter samenwerken rond dossiers waarbij richtlijnen en processen makkelijk ingericht kunnen worden. Daarnaast kunnen managers ook eenvoudig het volledige proces en hun werknemers opvolgen aan de hand van ingebouwde dashboards en rapporten.

Deelnemen aan de gratis infosessie

Wanneer: Dinsdag 4 april 2023 – 14:00 – 15:30
Taal: Deze sessie gaat door in het Nederlands
Hoe de online kennissessie volgen: U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om de sessie bij te wonen
Doelgroep: IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts.
Kosten: Als medewerker uit de Nederlandse overheid kunt u kosteloos deelnemen.
Inschrijven

AXI, uw end-to-end ICT-partner

AXI, een end-to-end ICT-partner actief in Nederland en België, heeft een jarenlange expertise in samenwerkingen binnen de publieke sector. Het biedt een waaier aan business oplossingen die gericht zijn op ondermeer het implementeren van een adaptive case management systeem voor het digitaal beheer van uw ‘zaken’, de samenwerking tussen overheid en (privé)partners stimuleren dankzij het gebruik van applicatie integratie en API-communicatie, het efficiënter inrichten van uw digitale werkplek met M365, uw wired en wireless bedrijfsnetwerk optimaliseren en goed beveiligen, uw data en applicaties onderbrengen in de best passende hybrid cloud omgeving, een data-gedreven werking opzetten met state-of the-art business intelligence tools.

Meer informatie

Dick Van Veen

Dick.Van.Veen@axi.nl
+31 653 640 553.

Plaats een reactie

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd.