Blog

12 oktober: Evenement: Becoming a data-driven organization

Onze AI/ML en data analytics experts delen hun inzichten en kennis over hoe Amazon Web Services (AWS) klanten navigeren door cultuur, strategie en change management om hun organisaties nieuw leven in te blazen met behulp van data. En wat hielp KNMI om een moderne datagedreven organisatie te worden?

Beeld: AWS

Gegevens zijn het meest waardevolle bezit van onze generatie. Elke sector, inclusief de publieke sector, wil graag spoedig van start met het ontwikkelen van strategieën om te innoveren en te concurreren met behulp van gegevens. Voor veel leidinggevenden is het vooruitzicht om bedrijfsgegevens optimaal te benutten, zowel spannend, als uitdagend.

Om u te helpen bij een succesvolle datagedreven transformatie, nodigen wij u uit voor ons evenement ‘Becoming a data-driven organization powered by Artificial Intelligence (AI)/Machine Learning (ML)‘ in Haarlem, op 12 oktober 2022.

Onze AI/ML en data analytics experts delen hun inzichten en kennis over hoe Amazon Web Services (AWS) klanten navigeren door cultuur, strategie en change management om hun bedrijven nieuw leven in te blazen met behulp van data. Ontdek kansen en uitdagingen, en krijg deskundige tips over hoe u een datagedreven cultuur kunt invoeren en veelvoorkomende valkuilen kunt vermijden.

Jan Willem Noteboom, KNMI Datalab Manager bij het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI), zal de ervaringen delen die het KNMI datalab heeft met AWS voor het ontwikkelen en implementeren van AI/ML-applicaties voor wetenschap en diensten. Wat hielp hen om een moderne datagedreven organisatie te worden aangedreven door AI/ML?

Registreer u nu voor het evenement om te leren hoe AWS u kan helpen uw organisatie te transformeren met behulp van data en machine learning. We kijken uit naar uw deelname.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren