Congres

AWS Summit Amsterdam is terug

Na een onderbreking van drie jaar vanwege de pandemie, keert AWS Summit Amsterdam terug naar RAI Amsterdam op 1 juni 2023. Dat is 10 jaar na de eerste AWS Summit in de Benelux, waar destijds 700 bezoekers kwamen en vier sponsoren deelnamen. Op woensdag 31 mei 2023 vindt een Partner Summit plaats.

Dit jaar verwacht de organisatie 4500 bezoekers; van startups tot internationale corporates en overheidsinstelling. Het publiek bestaat zowel uit technische mensen zoals developers, data scientisten, cloudarchitecten als business en tech decision makers. Er zijn 55+ sponsoren aanwezig van global system integrators tot implementatiepartners en sponsoren die oplossingen op AWS aanbieden voor bijvoorbeeld security, data of Machine Learning.

Klik HIER om u aan te melden

50 sessies

De belangrijkste thema’s van de Summit zijn ‘AWS voor Data’ en ‘AWS voor elke Applicatie’. Tijdens het event zijn er meer dan 50 sessies waarin succesverhalen uit de praktijk, innovaties in de cloud, en vooruitgang in AWS-technologieën worden gepresenteerd. Er zijn mogelijkheden om te netwerken, vragen te stellen aan een AWS-expert, te leren van AWS-specialisten en te ontdekken wat startups op dit moment bezighoudt. Er zullen ook demonstraties zijn van concrete oplossingen die met AWS kunnen worden gecreëerd, sessies over digitale innovatie en keynote speeches van drie klanten uit de Benelux, Andy Warfield, VP en Distinguished Engineer bij Amazon Web Services en Marielle Lindgren, Managing Director voor de Nordics, Baltics en Benelux bij Amazon Web Services.

Daarnaast zijn er een aantal unieke ervaringen te beleven, zoals de F1 Experience met een AWS F1 Gameday, 2 officiële Ferrari-simulatoren en F1 arcades, het ExecLeaders track voor meer dan 100 executives, de Startup Loft met 6 startups die hun innovatieve oplossingen laten zien, de Servelessexpresso, het Partner Theatre, de Community Lounge (waarin de user group leden presentaties houden), een innovation corner met cloud in actie voor sustainability, smart manufacturing, kassaloze retail, Training & Certification die AWS-trainingen verzorgt en de virtual Deep Racer workshop om handson Machine learning toe te passen. Het AWS Public Sector-team zal er ook zijn om vragen uit de gezondheidszorg, het onderwijs, de non-profitsector en de overheid te beantwoorden.

Connect. Collaborate. Learn. Ontdek cloud-innovaties en versterk uw IT-strategie.

High lights voor business leaders

 1. “Simplify your Transformation by Changing Focus” door Leon Verbeek (Brenntag) en Dr. Jana Werner (AWS)
 2. “Human Side of Innovation” door Attila Lengyel (AWS)
 3. “Data protection and governance on AWS” door Bertram Dorn & Praveen Sinha (AWS) en Sander Janssen (Vodafone Ziggo)
 4. “How to implement AWS Cost Optimization Strategy that Works?” door Jozef Čajkovič (Ophen) en Francesc Sala (AWS)
 5. “Connecting the Data Dots with Governance” door Luis Campos (AWS)
 6. “NN’s Journey – Building an Enterprise Cloud Operating Model” door Thomas Buiks, Remon Gein (NN), Simone Garbuglia, en Rogier van Geest (AWS)

High lights voor developers

 1. “IoT in the City – Mapping the condition of Amsterdam’s streets with Amazon Sagemaker and AWS IoT Greengrass” door Luka Riester (AWS) en David Šálek (SURF)
 2. “How to predict waiting times of patients in hospitals with AWS” door Modood Alvi (AWS)
 3. “Defending against Distributed Denial of Service attacks in AWS” door Laura Verghote (AWS) en Cristina Rios Iribarren (AWS)
 4. “Generative AI – The new way to generate your content?” door Stefan Christoph (AWS) en Heiko Hotz (AWS)
 5. “Architecting for sustainability” door Zamira Jaupaj (AWS) en Milo Oostergo (AWS)
 6. “The Migration & Modernization Journey at Rabobank: A Collaborative Approach” door Ruurd Dam (AWS)

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren