Nieuws

De Geospeciale Podcasts

Imagem praat met interessante gasten over alles wat met geo en locatie technologie te maken heeft. In de eerste aflevering een gesprek met Barth de Lathouwer over het concept digital twins: Wat is het wel en juist niet? Wat je kan doen om te starten met een digital twin?

Welkom bij de Geospeciale Podcasts

Podcasten. Iedereen doet het tegenwoordig. En als je het niet doet, dan luister je wel naar een podcast. En dat is niet gek, want er zijn zoveel interessante onderwerpen om naar te luisteren. Maar wij misten een podcast over de geowereld. Dus waarom niet zelf eentje beginnen?

Daarom heten we je graag welkom bij De Geospeciale Podcast, dé geo podcast gepresenteerd door ons! Wij nodigen interessante gasten uit en praten over alles wat met geo te maken heeft. Met in elke aflevering een nieuwe gast én een nieuw thema. In deze aflevering gaat Niels van de Graaf in gesprek met Bart de Lathouwer over het begrip Digital Twins. Bart de Lathouwer is architect voor Open Urban Digital Twins en werkzaam bij Geonovum en de Gemeente Rotterdam.

Klik HIER en luister naar De Geospeciale Podcast

Plaats een reactie

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd.