Markt en overheid
Nieuws

E-zine: Terugblik op iBestuur Congres 2022

Het thema 'digitalisering en de menselijke maat' werd 14 september jl. vanuit vele perspectieven toegelicht en besproken. We maakten een journalistiek verslag van de congresdag met interviews, persoonlijke terugblikken en een overzicht van de integrale video-opnamen van de presentaties, debatten en break-outsessies.

KLIK HIER om de special te openen

Op 14 september vond het iBestuur Congres 2022 plaats, voor de tweede keer in de Fokker Terminal in Den Haag. Het was weer een inspirerende dag waarin debat – onder andere over de relatie tussen markt en overheid – en ontmoeting centraal stond. In ruim 36 break-outsessies die over 4 rondes verspreid waren, kwam het thema ‘digitalisering en de menselijke maat’ terug.
Speciale gast was dit jaar staatssecretaris Alexandra van Huffelen. In haar bijdrage bracht zij het belang van publieke waarden naar voren. Lees haar verhaal in deze special.

Na de twee digitale edities van 2020 en 2021 volgden dit jaar ruim 600 deelnemers en sprekers het congres weer op locatie. Meer dan 450 deelnemers volgden de debatten en sessies online.

U kunt de sessies ook terug te kijken op de website van het iBestuur Congres: www.ibestuurcongres.nl.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren