Overheid in transitie
Personalia

Eppo Van Nispen tot Sevenaer volgt Tineke Netelenbos op als ECP-voorzitter

Eppo van Nispen tot Sevenaer is de nieuwe voorzitter van het ECP-bestuur. Larissa Zegveld en Lisa van Ginneken treden toe als nieuwe leden. Vicevoorzitter Zsolt Szabo wordt de staatssecretaris van Digitalisering en Koninkrijksrelaties.

Eppo van Nispen tot Sevenaer, algemeen directeur Beeld & Geluid, neemt het voorzitterschap per 1 juli over van Tineke Netelenbos. Hij omschrijft de ECP als ‘de mooiste herberg waar ieder die iets met ICT en het streven naar een leefbare maatschappij samenkomt.”

Participeren in de informatiesamenleving

Larissa Zegveld, directeur-bestuurder van stichting Kennisnet en voorzitter van Forum Standaardisatie laat in een persbericht weten dat ECP zich precies richt waarop zij zich ook al jaren hard voor maakt. “Zorgen dat iedereen goed en veilig kan participeren in de informatiesamenleving.” Voormalig IT-politicus van het Jaar Lisa van Ginneken ziet ECP als de plek bij uitstek om van elkaar te leren en samen afspraken te maken. “Digitalisering heeft onze samenleving ingrijpend veranderd en zal dat nog wel even blijven doen.”

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren