Overheid in transitie
Congres

iBestuur Congres 2024 – Het programma krijgt vorm

Het iBestuur Congres van 2023

Op 11 september aanstaande vindt het jaarlijkse iBestuur Congres plaats. Dit jaar wordt een programma samengesteld onder het overkoepelende thema, De Verdieping. Sprekers uit overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en wetenschap bieden u een gevarieerd programma langs actuele thema’s die belangrijk zijn voor de toekomst van onze digitale samenleving.

Hoe gaan we de personele digitale uitdagingen van de overheid aan? Hoe zetten we de burger nog meer centraal bij het inrichten van onze dienstverlening? Hoe kun je verantwoord digitaliseren? Hoe kan AI bijdragen aan democratie? Het is een greep uit de onderwerpen die aan de orde komen. Neem alvast een kijkje op www.ibestuurcongres.nl en laat u inspireren.

Het iBestuur Congres biedt niet alleen een gevarieerd inhoudelijk programma, maar ook volop gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met andere deelnemers.

Op onze zogenoemde Verdiepingsplein bieden we, in lijn met de thema’s van het congres, verschillende gespreksvormen aan, waardoor u van gedachten kunt wisselen met collega’s binnen de overheid, het onderwijs, de wetenschap en de IT-sector. Juist deze ontmoetingen op congressen leiden vaak tot waardevolle gesprekken, nieuwe inzichten en contacten.

Interesse?

Deelname aan het iBestuur Congres is alleen mogelijk op uitnodiging. Meer informatie over doelgroep en deelname is te vinden op: https://www.ibestuurcongres.nl/2024/interesse.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren