Nieuws

11 maart: Herstel en versnel slimmer, duurzamer en wendbaarder

"Neem deel":https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&partnerref=iBestuur&eventid=2940167&sessionid=1&key=1CEF39AACE4265097475003CB2C77571®Tag=&V2=false&sourcepage=register/ aan de Emerge Smarter Virtual Experience op 11 maart, een virtueel evenement met een interessante agenda om bestuurders te helpen bij herstel, vernieuwing te versnellen en tegelijkertijd nieuwe manieren van werken te definiëren die de veerkracht vergroten.

Het omarmen van het ‘nieuwe normaal’ om burgers en bedrijven optimaal te bedienen staat hoog op de agenda van elke beleidsmaker en bestuurder. Transformatie is nooit comfortabel en zonder risico’s. Daarom moet er goed nagedacht worden welke stappen het beste genomen kunnen worden voor de gezondheid van hun werknemers, organisaties en voor een duurzame samenleving.

Gastsprekers

Sprekers uit het bedrijfsleven en de overheid bespreken in een open discussie hoe we het beste kunnen handelen en hoe we met elkaar sterker uit deze onzekere tijden kunnen komen:
– Petra De Sutter: Vicepremier van België
– Jeroen van der Vlugt: CIO Ministerie van Defensie
– Wouter Welling: Beleidsmedewerker digitale overheid Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
– Ben Smeets: Director-generaal a.i. Digitale Transformatie FOD Bosa, België
– Marie-Noëlle Keijzer: CEO en founder WeForest, Lid World Economic Forum, België

Gezien het internationale karakter van het evenement met vooraanstaande sprekers vanuit de Benelux wordt het evenement in het Engels gehouden.

Agenda link

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren