Persbericht

Een praktische visie op Cloud in de Overheid

Cloud, er wordt veel over gesproken, er wordt veel beloofd. IBM biedt u in deze pragmatische middagsessie zowel overzicht over, als inzicht in, hoe verschillende cloud-concepten in uw specifieke Nederlandse overheidssituatie ingezet kunnen worden.

Het is u vast niet ontgaan, Cloud is een veelbesproken onderwerp. Vernieuwing in een multi-cloud omgeving brengt echter een veelheid aan wensen en uitdagingen met zich mee. Van het uitbreiden van Private Cloud implementaties in eigen huis tot, aan de andere kant van het spectrum, het benutten van trusted Public Cloud diensten. Daarnaast is het hebben van een passende Cloud strategie, met aandacht voor security en (data)privacy, van groot belang voor het mogelijk maken van innovatie, business transformatie en het verbeteren van de dienstverlening.

Voor u hebben we een middag met een pragmatische insteek samengesteld:

Agenda:
12:30 – Ontvangst incl. lunch
13:30 – De IBM Cloud visie voor de Overheid
13:50 – Drie ‘no-nonsense’ verhalen die aansluiten bij uw praktijk

  • Cloud Services

Het succes van uw Cloud valt of staat met de services die u kan aanbieden. Leer hoe u snel gebruik kan maken van o.a. DevOps, Artificiële Intelligentie, Blockchain, IoT, Data en Analytics en Opslag services. Binnen uw eigen datacenter (Private Cloud) of vanuit de Public Cloud of zelfs in een Hybride omgeving.

  • Cloud Orchestratie in de praktijk

Heeft uw organisatie een eigen datacenter? Werkt u voor een ODC of maakt u er juist gebruik van? Er is geen ‘one-size-fits-all’ inrichting. Zie welke beheers- en orchestratie mogelijkheden u beschikbaar heeft en hoe die passen in uw situatie.

  • Organisatie en Adoptie

Het draait niet enkel om de techniek. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie, uw collega’s, uw processen en natuurlijk uzelf klaar bent om het maximale uit het werken met Cloud te halen? Applicatiemigratie, DevOps/Agile, Continuous Delivery, Design Thinking in de context van uw Cloud.

14:30 – Pauze
15:00 – Speed-dates met onze specialisten
16:00 – Afsluiting met aansluitend Netwerkborrel

Kom naar deze bijeenkomst op 4 juli in Amsterdam en ervaar zelf hoe eenvoudig Cloud in uw organisatie inzetbaar is, leer alle details en spreek met de experts!

Praktische informatie

Wanneer? 4 juli 2018 12:30 – 17:00 – Inclusief lunch en Netwerkborrel
Zijn er kosten voor deelname? Deze bijeenkomst is kosteloos
Waar? IBM Client Center Amsterdam, Johan Huizingalaan 765, 1066 VH Amsterdam

Inschrijven

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren