Nieuws

17 maart: OpenShift Experience Groep voor de Overheid

Op 17 maart, om 13:00 start de zevende editie van de OpenShift Experience Groep (OEG) voor de Overheid. Ook deze keer hebben we weer gezocht naar een optimale mix tussen business en techniek. Zo gaan we bijvoorbeeld in op migratiestrategie en -aanpak. Hoe maak je een goede analyse van je applicatieportfolio? Waar moet je op inzetten als je wilt moderniseren?

Beeld: Red Hat

En op welke manier vergroot je de kans op succes en het behalen van de business doelstellingen?
Daarnaast presenteert de Justitiële ICT Organisatie over hun migratie van Fuse naar OpenShift, en leer je over Advanced Cluster Security.

Datum: 17 maart
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Plaats: Online

Meer informatie en inschrijven

Een breed programma, interessant voor alle mensen betrokken bij OpenShift en/of IT modernisatie binnen de Nederlandse Overheid. Vooral ook voor; business owners, techneuten (Developers en Operations), security officers en CxO’s die aan de slag willen met portfolio analyse en migratie naar de cloud-native realiteit.

Als kers op de taart hebben we een interessante quiz, waarmee ook jij een originele, authentieke Red Hat Fedora-LEGO bouwdoos kunt winnen! Zo kun je letterlijk bouwen met Red Hat en ervaren hoe overzichtelijk en duidelijk “de handleiding” is. Dat geeft rust en plezier!

Zoals altijd; Voel je vrij dit event te delen met collega’s en geïnteresseerden die werken aan of in de Nederlandse Overheid.

Meer informatie en inschrijven
We hopen je op 17 maart te mogen begroeten!

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren