Symposium: De toegevoegde waarde van cybersecurity

Het is nog steeds niet makkelijk cybersecurity te ‘verkopen’ aan bestuurders. Maar cybersecurity is niet alleen een zorg, het biedt ook kansen – voor het imago, de efficiency en de dienstverlening. Op het iBestuur symposium op 28 januari leggen de kopstukken op dit gebied uit hoe je het onderwerp op de agenda zet.

Security maakt het bijvoorbeeld mogelijk om op verantwoorde wijze nieuwe manieren van werken in te voeren, zoals werken in de cloud en Bring Your Own Device. Maar ook het vormgeven van nieuwe relaties met klanten en burgers, of het efficiënt toegankelijk maken van bijvoorbeeld industriële automatiseringssystemen van fabrieken en nutsbedrijven.

Dinsdag 28 januari, Groene zaal Sociëteit De Witte, Den Haag. Van 15 tot 17 uur lezingen en discussie. Borrel na. Ontvangst vanaf 14.30 uur.

Toegang gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers uit de iOverheid. Aanmelden voor 21 januari. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname op volgorde van aanmelding.

Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Mede mogelijk gemaakt door Capgemini.

Sprekers:

Wil van Gemert, Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)
“De grootste denkfout rondom cybersecurity is toch dat men denkt dat het iets is van de IT-sector en het dus niet in de boardroom thuishoort.”
Ad Reuijl, Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP)
“DigiNotar heeft een enorme schokgolf teweeggebracht bij de overheid, waardoor het urgentiegevoel aan de bestuurstafel heel erg is toegenomen.”
Douwe Leguit, Taskforce Bestuur en Informatieveiligheid Dienstverlening (BID)
“Zorgen dat men gericht is op zijn rol en verantwoordelijkheid, juist op het niveau van bestuurders.”
Kees Birkhoff, Capgemini
“Transformatieplannen, producten en diensten zullen steeds terug te voeren moeten zijn op de strategische vragen die bij de overheden leven.”
Discussie onder leiding van Zsolt Szabo

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren