zoeken binnen de website

18 februari: CIP Webinar 'Nationaal Crisis Plan Digitaal'

Hester Somsen (Directeur Cybersecurity en plv. NCTV, geeft een toelichting op het vernieuwde Crisisplan. 18 februari van 13:00 – 14:00 uur

Ons land drijft op digitale systemen. Die technische vooruitgang is mooi, maar tegelijkertijd ook zorgelijk om te zien. Het maakt onze fysieke wereld kwetsbaar. Net voor de coronacrisis uitbraak publiceerde de NCTV het Nationaal Crisisplan Digitaal. Dit plan moest overheden bouwstenen bieden voor vertaling van een crisisaanpak op nationaal niveau naar operationeel uitgewerkte plannen en draaiboeken voor de eigen organisatie. Wat hebben we ervan geleerd?

Hester Somsen is sinds oktober 2020 benoemd directeur Cybersecurity tevens plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid bij de NCTV. Ze werkte 23 jaar bij Buitenlandse Zaken, in Den Haag, maar ook in andere regio’s zoals het Midden-Oosten, Afrika, Midden-Europa en de Balkan. Ze was onder andere ambassadeur in Beiroet.

Datum: 18 februari
Tijd: 13:00 – 14:00 uur
Aanmelden via CIP@uwv.nl

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.