zoeken binnen de website

iBestuur College ‘Futureproof informatiehuishouding’

Bij de overheid is digitale informatie goud voor de organisatie zelf, maar ook voor de samenleving. Maar dan moet de informatiehuishouding hier wel op aangesloten zijn. In dit online college introduceren we een raamwerk dat handvatten biedt voor de ontwikkeling van een toekomstbestendige informatiehuishouding, met oog voor wat de samenleving van ons vraagt en verwacht.

Met Matthijs van Dijk, Professor Applied Design Technische Universiteit Delft en partner Reframing Studio; Jacqueline Rutjens, Programmadirecteur Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) en Femke de Boer, Senior Design Strategist Reframing Studio.

De video is alleen te bekijken voor degene die zich hebben aangemelden. Aanmelden kan nog steeds. Klik hier om het college te kunnen bekijken*

lees meer

reacties: 3

 • Marieke Vos #

  11 januari 2021, 10:54

  Ik zou graag het college over de futureproof informatiehuishouding terugkijken.

 • Pepijn #

  25 juni 2021, 00:07

  Ja

 • Heleen Hupkens (iBestuur) #

  21 juli 2021, 15:23

  Dat kan, onderaan staat klik HIER om het college terug te kijken

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.