zoeken binnen de website

iBestuur Thuisdebat #7: Van beleids- naar datacyclus

Op donderdag 8 oktober vond het zevende iBestuur Thuisdebat plaats. Thema van het zesde debat was ‘Van beleids- naar datacyclus’. De beleidscyclus heeft afgedaan, zo wordt gezegd, maar wat is het alternatief?


Deelnemers aan het debat waren: Karin Akkers, programmamanager Slim ’s-Hertogenbosch ‘Driven by Data’ │ Afdelingshoofd afdeling Onderzoek & Statistiek; Paul Strijp, adviseur nieuwe technologie en data / organisatiestrategie provincie Noord-Holland; Jaring Hiemstra, bestuurskundige en digital strategisch adviseur en Frans Feldberg, hoogleraar Data Driven Business Innovation aan de VU. Het debat stond onder leiding van Wouter Welling, policy officer bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Kort verslag van het zevende Thuisdebat

Klik hier voor eerdere thuisdebatten.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.