zoeken binnen de website

Overheids Mobility Tour, Barcelona, 22 - 24 februari 2016

De toekomst is mobiel, ook voor de overheid. Voor dienstverlening en bedrijfsvoering, met burgers en bedrijven, én de eigen medewerkers! In de aanloop naar het tweede iBestuur Mobility-congres, op 26 mei 2016, brengen we graag buitengewoon interessante studiereis onder uw aandacht naar het Mobile World Congres 2016 in Barcelona.

De initiatiefnemers van iBestuur Mobility organiseren ter plekke de Overheids Mobility Tour voor de mobility beslissers en professionals uit de overheid.

Van 22 tot 25 februari 2016 vindt in Barcelona opnieuw het Mobile World Congress plaats, ‘s werelds grootste en belangrijkste event rondom alle facetten van deze nieuwe wereld: mobile, apps, telecom, infrastructuur, Internet of Things, mobile security. Meer dan 90.000 bezoekers, waaronder pakweg 6000 Nederlanders, bezoeken de beursvloer, de conferentie, de seminars en de speciale bijeenkomsten zoals 4YFN (4 Years From Now), het mondiale platform voor tech start-up’s.

Tijdens het Mobile World Congress organiseert Danny Frietman, initiatiefnemer van het iBestuur Mobility-congres in mei 2015 dat in mei 2016 een vervolg krijgt, de Overheids Mobility Tour. Frietman is vanuit de Dutch Mobile Community (www.dutchmobilecommunity.nl ) verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten die tijdens MWC16 plaatsvinden. Danny Frietman en iBestuur Mobility nodigen u van harte uit deel te nemen aan de Overheids Mobility Tour.

Het thema van MWC 2016 is ‘Mobile is everything’. Communicatie, entertainment, onderwijs, bankzaken, zorg, dienstverlening: alles is mobiel. Ook de overheid!

Wat gaan we doen?

Het driedaags programma omvat onder andere een tour onder leiding van collega’s uit de overheid over de beursvloer en bij 4YFN, toegang tot het start-up event Impact Economy, een VIP-pas voor het DMC Holland House, vele netwerkmomenten met collega deelnemers uit de overheid, maar ook met collega-professionals en bestuurders van leden van de BTG, de grote telecomgebruikers als banken, verzekeraars, energiebedrijven. Vanzelfsprekend is het toegangsbewijs tot de expo van het Mobiel World Congres inbegrepen.

In overleg met deelnemers uit de overheid is een programma samengesteld waarbij op het Mobile World Congress met leveranciers en experts de laatste stand van zaken besproken wordt over uiteenlopende onderwerpen als device-ontwikkelingen, toepassingen en tools, mobiele toegang tot de back-office, app-ontwikkeling, security, werken in de cloud, collaboration tools en bijvoorbeeld zaakgericht werken binnen mobile. Het avondprogramma geeft ruimte voor netwerkmomenten onder andere in Club Shôk en de gezellige kroeg Amarre 69 en daarnaast een interessant start-up event.

Tijdens het Big-Small start-up event kunnen Nederlandse en internationale start-ups hun businessplan presenteren aan bedrijven en investeerders uit de industrie. De inhoud van de TED-waardige elevator pitches die tijdens dit evenement aan bod komen, liggen in lijn met thema’s zoals Privacy & Security, Telecom & ICT, Smart Cities, Internet of Things en Cloud.

Doelgroep:

Beslissers, beleidsmakers en professionals. CIO’s, IT-managers, IT-architecten, app-bouwers en UX-profs uit de overheid en het bedrijfsleven.

Doel:

Up-to-date raken met de actuele mobility ontwikkelingen, kennismaken met Nederlandse en internationale bedrijven en hun oplossingen, contact leggen en kennis uitwisselen met collega’s uit binnen- en buitenland en professionals in een informele en gezellige ambiance.


Voorlopig programma Overheids Mobility Tour

Zondag 21 februari

Middag/avond: Aankomst in Barcelona & registratie

Maandag 22 februari

Ochtend/middag: Vrij bezoek aan Mobile World Congress

Avond: Holland House in Shôko, borrel en buffet – opening door de ambassadeur in Spanje, Matthijs van Bonzel, en wethouder Ingrid van Engelshoven (gemeente Den Haag)

Dinsdag 23 februari

Ochtend/middag: Coffee meeting & begeleide tour MWC, 4YFN
Gepersonaliseerde route kaart
Lunchpakket

Avond: Start-up event Big-Small in Media-TIC, borrel en hapjes
Elevator pitches van 10 tot 15 start-up bedrijven uit verschillende sectoren zoals mobile, security en smart city
Meet & Greet leden BTG Mobility Tour
Matchmaking & Networking

Woensdag 24 februari

Ochtend/middag: Coffee meeting & begeleide tour MWC , locatie Fira
Meet & Greet industry leader GSMA
VIP Tour Huawei-dorp
Bezoek aan App Planet
Lunchpakket
Meet & Greet met o.a. Blackberry/Good Technology, Ericsson, Airwatch en meer…

Avond: Wrap-up & Networking, locatie Amarre 69, Borrel en hapjes
Vertrek uit Barcelona

Het definitieve programma met afspraken op locatie wordt uiterlijk een week vooraf definitief bekend gemaakt.

Deelname en kosten

Wij hebben twee pakketten voor u samengesteld. De kosten voor deelname aan de Overheids Mobility Tour bedragen:


Pakket: Entree + tour

Onderdelen:

 • Entree Mobile World Congress beurs
 • Overheids Mobility Tour
 • Toegang start-up event Big-Small
 • VIP toegang DMC Holland House
 • Meet & Greets
 • Lunchpakket
 • Toegang tot netwerkborrels

Kosten: € 1.900,-

NB: Prijs zonder vliegticket en overnachtingen

____________________________________


Pakket: Entree + tour + overnachting

Onderdelen:

 • Entree Mobile World Congress beurs
 • Overheids Mobility Tour
 • Toegang start-up event Big-Small
 • VIP toegang DMC Holland House
 • Meet & Greets
 • Lunchpakket
 • Toegang tot netwerkborrels
 • Drie hotelovernachtingen (zondag 21 februari inchecken, woensdag 24 februari uitchecken)

Kosten: € 2.900,-
NB: Prijs zonder vliegticket

__________________________________


Alle kosten zijn excl. BTW en exclusief vlucht naar Barcelona. Als u mee gaat dan adviseren wij om zo snel mogelijk uw vlucht te boeken. Op dit moment kost een vlucht ongeveer € 150,00.

Als u wilt deelnemen aan het driedaagse congres met keynote sprekers van over de hele wereld dan moet u rekening houden met een prijsverhoging van ongeveer € 2.200,00.

De prijzen zijn onder voorbehoud vastgesteld en zijn gebaseerd op respons vóór 21 december 2015. Bij latere inschrijving is de prijs mogelijk onderhevig aan beschikbaarheid van hotelkamers. In overleg kunnen extra nachten worden bijgeboekt. Bijkomende kosten voor extra overnachting bedraagt €350,- per persoon per nacht.


Als u deel wilt nemen aan deze kennismissie, kunt u dat laten weten via een email aan Danny Frietman U krijgt dan per omgaande een aanmeldformulier toegestuurd.

tags: