zoeken binnen de website

29 januari: Rondetafeldiscussie 'Implementatie van de AVG'

Hoe pak je de technische implementatie aan? Wat kunnen overheden en grote klantgegevens verwerkende bedrijven van elkaar leren? Met Belastingdienst, DSM, Connexxion en Capgemini!


Op weg naar 25 mei 2018 hebben veel organisaties zich inmiddels de protocollen eigen gemaakt, een data protection impact assessment uitgevoerd en een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Maar er komt meer kijken bij de implementatie van de AVG! Op gebied van datamanagement, security en dataprotectie, consent management – over alle applicaties heen. En dan is 25 mei kort dag!


Aan tafel drie managers verantwoordelijk voor de implementatie van de AVG in hun organisatie én een privacy-expert:

• Frans la Housse, Belastingdienst
• Gart Kostermans, DSM
• Marco van Westerlaak, Connexxion
• Eelco Bonsing, Capgemini

Moderatie: Marcel Thaens, bijzonder hoogleraar Innovatie in de Publieke Sector

Verslag van de RondetafeldiscussieDe bijeenkomst op maandag 29 januari 2018 in Nieuwspoort (Den Haag) werd mede mogelijk gemaakt door iBestuur-partner Capgemini.


Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.