Thinkwise Summit 2023- Bouwen aan duurzame ondernemingen

Datum/tijdstip: 04 oktober 2023 09:00

Locatie: Apeldoorn

Type: Congres

Georganiseerd door: Thinkwise

De summit staat dit jaar in het teken van de belangrijkste drijfveer voor transformatie: het besef dat ‘it takes more than tech to transform’. Het evenement is gericht om bedrijfsprofessionals te inspireren over hoe ze een duurzame onderneming kunnen bouwen waarbij het uitgangspunt is dat het hebben van de juiste technologie essentieel is, maar ook slechts het startpunt.

Pieter-Paul van Beek, CEO van Thinkwise: “Het probleem van legacy software kan niet genoeg worden benadrukt en de last die het legt op zowel bedrijven als overheden is niet langer acceptabel. Technologie biedt ons veel manieren om deze problemen snel aan te pakken. Maar om bedrijven en overheidsdiensten echt te transformeren, is het volgens ons essentieel om dit gepaard te laten gaan met het transformeren van je talent, cultuur en ecosysteem. Hoewel het misschien verrassend lijkt voor een technologiebedrijf om een “more than tech” thema aan te nemen, is het juist onze passie om organisaties te helpen bij het bouwen van duurzame ondernemingen die in staat zijn om continu te transformeren, zowel vandaag als morgen.”

Keynote speaker: Leda Glyptis, PhD

Keynote spreker Leda Glyptis ondersteunt deze never-legacy visie. Als een zeer ervaren en invloedrijke fintech-leider heeft Leda Glyptis met succes het uitdagende landschap van traditionele banken en technologiebedrijven getrotseerd en transformatie gestimuleerd in vaak stugge en woelige culturen. In haar keynote zal ze een transformation mindset voorstellen: een permanente manier van werken die veel verder gaat dan technologie. Geen verandering in de richting van een specifiek eindstadium, maar eerder verandering om te optimaliseren voor voortdurende verandering.

Live Hackathon

Naast de inspirerende sprekers en workshops kunnen bezoekers het Thinkwise Platform in actie zien tijdens een live Hackathon. Teams van experts uit partners en klanten worden uitgedaagd om een geavanceerde oplossing voor een duurzaamheidsvraagstuk te ontwerpen en te ontwikkelen. Gedurende de dag krijgen bezoekers regelmatig updates over hun voortgang en kunnen ze partners bezoeken bij hun stands voor meer informatie over hun aanpak en expertise.