zoeken binnen de website

De digitale stroomversnelling is 'Chefsache!'

door: Redactie iBestuur | 3 juni 2021

Daarmee is ook het iBestuur Congres 2021 ‘Chefsache’! Overheid, wetenschap en IT-sector onderzoeken 15 september a.s. hoe de overheid transformeert, hoe digitalisering kan helpen uit de crisis te geraken en hoe de relatie met de samenleving duurzaam te verbeteren.

Informateur Mariëtte Hamer | Foto ANP, Bart Maat

Meer dan 50 sessies, meer dan 100 sprekers en een zeer urgent plenair programma. Vanaf 10 juni informatie over het programma op ibestuurcongres.nl

Online en op locatie

Het iBestuur Congres 2021 is vooral online congres: alle sessies en het plenaire programma worden live gestreamd; van 11:00 uur tot 17:30 uur. Renske Leijten, voorzitter van de nieuwe vaste Kamercommissie zal acte de présence geven en natuurlijk de (nieuwe) bewindspersoon op Digitale Zaken. Op de congreslocatie wordt voor een groep genodigde bestuurders een volledig corona-proof programma georganiseerd. Als de actuele corona-situatie het in september toelaat, kunnen er meer deelnemers op locatie aanwezig zijn.

Deelname

Deelname aan het iBestuur Congres 2021 is uitsluitend op uitnodiging en voorbehouden aan bestuurders en beslissers uit de overheid en van de congrespartners. Vanaf 14 juni worden de uitnodigingen verstuurd.

Het iBestuur Congres is een initiatief van VNG, het ministerie van BZK, het ministerie van EZK, het ministerie van JenV en IPO. Het iBestuur Congres 2021 is gast van de gemeente Den Haag