partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina AnylinQ

logo anylinq

Over AnyLinQ
Wij geloven dat we met ICT een betere wereld kunnen bouwen. Wij helpen organisaties aan een continue voorsprong door hun ICT-omgeving toekomstbestendig en wendbaar te maken en te houden. Dit doen we vanuit een integrale kijk op IT. Samen verbeteren en verbinden we ICT-diensten op het gebied van datatransport, -verwerking, -opslag en veiligheid. Het is onze missie om die voorsprong toegankelijk en haalbaar te maken voor zoveel mogelijk organisaties.

ICT wordt steeds complexer waarbij data exponentieel toeneemt. Vooroplopen wordt steeds lastiger. Want hoe realiseer je en waarborg je digitale veiligheid? Hoe blijf je up-to-date, Innovatief en wendbaar? En hoe garandeer je business continu├»teit en zorg je ervoor dat je met jouw IT-afdeling effici├źnter kan werken?

Vanuit onze integrale kijk op IT helpen we jou met digitale transformaties in:
Data Management, Cloud, Security en Automation.

Met Consultancy, AnyCARE Delivery en AnyCARE Platform verbinden wij technologie, kennis en services. Wij zorgen dat data voor jou werkt, van stekker tot applicatie. Of dat nou is in de zorg, educatie, overheid of commercie: we ondersteunen jouw organisatie zodat je voorop loopt en het verschil kunt maken. Keer op keer.

Back-up van data actueler door toenemend gebruik clouddiensten

door: Kim de Vries, 14 september 2021

Thuiswerken is inmiddels heel normaal en binnen bedrijven en overheden wordt intensief met de Teams- en Onedrive-functionaliteit van Microsoft 365 gewerkt. Het gebruik van data en applicaties in de cloud neemt snel toe. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat de eigenaar van de data zelf verantwoordelijk is voor de back-up van die data.

lees meer

Nieuwe storage en servers voor gemeente Montferland

24 juni 2021

Een traag systeem en te weinig ruimte, daar zit niemand op te wachten. Hierdoor blijft de productiviteit en groei van een organisatie steken. Gelukkig valt er wat aan te doen. Zo heeft AnyLinQ voor de gemeente Montferland hun probleem aangepakt door alle servers en storage te vervangen. Benieuwd hoe? Lees het hieronder!

lees meer