partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina AnylinQ

logo anylinq

Over AnyLinQ
Wij geloven dat we met ICT een betere wereld kunnen bouwen. Wij helpen organisaties aan een continue voorsprong door hun ICT-omgeving toekomstbestendig en wendbaar te maken en te houden. Dit doen we vanuit een integrale kijk op IT. Samen verbeteren en verbinden we ICT-diensten op het gebied van datatransport, -verwerking, -opslag en veiligheid. Het is onze missie om die voorsprong toegankelijk en haalbaar te maken voor zoveel mogelijk organisaties.

ICT wordt steeds complexer waarbij data exponentieel toeneemt. Vooroplopen wordt steeds lastiger. Want hoe realiseer je en waarborg je digitale veiligheid? Hoe blijf je up-to-date, Innovatief en wendbaar? En hoe garandeer je business continuïteit en zorg je ervoor dat je met jouw IT-afdeling efficiënter kan werken?

Vanuit onze integrale kijk op IT helpen we jou met digitale transformaties in:
Data Management, Cloud, Security en Automation.

Met Consultancy, AnyCARE Delivery en AnyCARE Platform verbinden wij technologie, kennis en services. Wij zorgen dat data voor jou werkt, van stekker tot applicatie. Of dat nou is in de zorg, educatie, overheid of commercie: we ondersteunen jouw organisatie zodat je voorop loopt en het verschil kunt maken. Keer op keer.

Standaardisatie datamanagement zorgt voor meer innovatie

door: Vincent van der Mast, 7 juni 2022

Data of informatie die verwerkt kan worden door slimme IT-toepassingen zijn binnen de overheid alom aanwezig. Er groeit een steeds grotere kloof tussen waar de data-organisatie van de overheid zich nu bevindt en waar deze zou moeten zijn voor een optimaal ontwikkelklimaat. Hoog tijd om deze Business Integrity Gap te benoemen.

lees meer

SD-WAN biedt veilige en flexibele basis voor overheidsnetwerken

29 maart 2022

Het overheidsapparaat is hard op weg naar een doorlopende digitale transformatie, met toenemend dataverbruik en netwerkbelasting tot gevolg. “Van DigiD en subsidieaanvragen tot meldingen over een straatlantaarn die kapot is: alles kan digitaal. Steeds meer systemen en databases worden hiervoor met elkaar verbonden”, legt Network Security and Infrastructure Engineer Jurgen Schulze van AnyLinQ uit.

lees meer

Video World Of AnyLinQ: 'Verzamelt de overheid onnodig veel data?'

13 december 2021

Een voorsprong in IT begint bij kennis over actuele onderwerpen in de branche. Verzamelen overheden teveel onnodige data van burgers? Is er een versplinterd IT-landschap bij de overheid, doordat een integrale kijk op data ontbreekt? In deze video gaan topprofessionals dan in discussie over datamanagement bij de overheid.

lees meer

Overheden zijn niet goed voorbereid op ransomware-aanvallen

door: Kim de Vries, 26 november 2021

Het is niet de vraag óf je als overheidsinstantie te maken krijgt met een hack of ransomware-aanval, maar wanneer. Daarom pleit Marco Schoenmakers, Product Owner bij AnyLinQ, voor aandacht voor security in de breedste zin van het woord. “Er worden allemaal back-ups gemaakt, maar bij een ransomware-aanval is de kans groot dat de ransomware ook in de back-up zit.”

lees meer

World Of AnyLinQ

16 november 2021

In een (digitale) wereld die continu verandert, win je alleen als je weet wat er speelt. Data lijkt soms de heilige graal van iedere IT-oplossing. Tijdens de World of AnyLinQ gaan het hebben over Datamanagement, Network & Security, Infrastructuur & Cloud en Kennis & Innovatie. Meld u aan.

lees meer

Whitepaper - World Of AnyLinQ – Is er een Business Integrity Gap bij de overheid?

10 november 2021

Data vertegenwoordigt een enorme waarde voor het bedrijfsleven. Datamanagement speelt daardoor een steeds grotere rol. Ondertussen onderschatten overheden de waarde van data nog regelmatig. Dat is zonde, want data en goed databeheer kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het vertrouwen van de burger in de overheid.

lees meer

Back-up van data actueler door toenemend gebruik clouddiensten

door: Kim de Vries, 14 september 2021

Thuiswerken is inmiddels heel normaal en binnen bedrijven en overheden wordt intensief met de Teams- en Onedrive-functionaliteit van Microsoft 365 gewerkt. Het gebruik van data en applicaties in de cloud neemt snel toe. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat de eigenaar van de data zelf verantwoordelijk is voor de back-up van die data.

lees meer

Nieuwe storage en servers voor gemeente Montferland

24 juni 2021

Een traag systeem en te weinig ruimte, daar zit niemand op te wachten. Hierdoor blijft de productiviteit en groei van een organisatie steken. Gelukkig valt er wat aan te doen. Zo heeft AnyLinQ voor de gemeente Montferland hun probleem aangepakt door alle servers en storage te vervangen. Benieuwd hoe? Lees het hieronder!

lees meer