partnermenu

zoeken binnen de website

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) is ‘s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, vertrouwen op AWS om hun infrastructuur aan te drijven, wendbaarder te worden en de kosten te verlagen. Lees meer over AWS in de publieke sector.

31 maart: AWS Summit in Brussel, u bent uitgenodigd

Verdiep uw cloudkennis en doe nieuwe vaardigheden op voor het ontwerpen en implementeren van oplossingen in de cloud om uw doelstellingen sneller te realiseren. Wees erbij op 31 maart 2022 en laat u inspireren door klanten van Amazon Web Services (AWS), zoals Surf, het Wereld Natuurfonds en het Griekse Ministerie van Digitaal Bestuur.

Beeld: AWS

De AWS Summit in Brussel is terug. Hier komt u alles te weten over cloud de manier waarop we werken en leven verandert en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen van AWS. Met bijdragen van verschillende klanten van Amazon Web Services (AWS), zoals SURF (Samenwerkende Universitaire Rekenfaciliteiten), WNF (Wereld Natuur Fonds), Radboud University Medical Center, het Griekse Ministerie van Digitaal Bestuur, KPN, Showpad, KBC Group en NXP Semiconductors.

De AWS Summit in Brussel is een dag vol nieuwe kennis en biedt alle deelnemers de kans om:
  • het laatste nieuws over AWS en EU-gegevensbeveiliging en datasoevereiniteit te weten te komen.
  • praktische ervaring op te doen met kunstmatige intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) door zich aan te sluiten bij onze AWS DeepRacer-community.
  • te ontdekken hoe AWS zich inzet voor duurzaamheid en op welke manier AWS-klanten met het gebruik van AWS-technologie gebasseerd op AI, bouwen aan een duurzame toekomst.

De agenda

Onafhankelijk van hoe technisch u bent aangelegd of daadwerkelijk al AWS gebruikt: er valt veel te ontdekken tijdens onze gevariëerde sessies en workshops. Laat u inspireren tijdens de AWS Summit in Brussel en doe nieuwe kennis op.

Breakout-sessies

Presentaties in college-stijl over alle onderwerpen en op alle niveaus door AWS-experts, bouwers, klanten en partners.

DeepRacer-workshops

Praktische trainingssessies waarbij u aan de slag gaat met Reinforcement Learning (RL), een techniek op het gebied van Machine Learning (ML) op basis van AWS DeepRacer. Meld u aan voor de DeepRacer-workshop.

Chalk talks

Zeer interactieve sessies met een klein publiek. Experts bespreken problemen en oplossingen op een digitaal whiteboard.

Meld u nu aan
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij verheugen ons op uw komst.

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.