partnermenu

zoeken binnen de website

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) is ‘s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, vertrouwen op AWS om hun infrastructuur aan te drijven, wendbaarder te worden en de kosten te verlagen. Lees meer over AWS in de publieke sector.

12 oktober: Evenement: Becoming a data-driven organization

Onze AI/ML en data analytics experts delen hun inzichten en kennis over hoe Amazon Web Services (AWS) klanten navigeren door cultuur, strategie en change management om hun organisaties nieuw leven in te blazen met behulp van data. En wat hielp KNMI om een moderne datagedreven organisatie te worden?

Beeld: AWS

Gegevens zijn het meest waardevolle bezit van onze generatie. Elke sector, inclusief de publieke sector, wil graag spoedig van start met het ontwikkelen van strategieën om te innoveren en te concurreren met behulp van gegevens. Voor veel leidinggevenden is het vooruitzicht om bedrijfsgegevens optimaal te benutten, zowel spannend, als uitdagend.

Om u te helpen bij een succesvolle datagedreven transformatie, nodigen wij u uit voor ons evenement ‘Becoming a data-driven organization powered by Artificial Intelligence (AI)/Machine Learning (ML)‘ in Haarlem, op 12 oktober 2022.

Onze AI/ML en data analytics experts delen hun inzichten en kennis over hoe Amazon Web Services (AWS) klanten navigeren door cultuur, strategie en change management om hun bedrijven nieuw leven in te blazen met behulp van data. Ontdek kansen en uitdagingen, en krijg deskundige tips over hoe u een datagedreven cultuur kunt invoeren en veelvoorkomende valkuilen kunt vermijden.

Jan Willem Noteboom, KNMI Datalab Manager bij het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI), zal de ervaringen delen die het KNMI datalab heeft met AWS voor het ontwikkelen en implementeren van AI/ML-applicaties voor wetenschap en diensten. Wat hielp hen om een moderne datagedreven organisatie te worden aangedreven door AI/ML?

Registreer u nu voor het evenement om te leren hoe AWS u kan helpen uw organisatie te transformeren met behulp van data en machine learning. We kijken uit naar uw deelname.

tags: , , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.