partnermenu

zoeken binnen de website

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) is ‘s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, vertrouwen op AWS om hun infrastructuur aan te drijven, wendbaarder te worden en de kosten te verlagen. Lees meer over AWS in de publieke sector.

AWS snelle referentiegids voor veiligheid en compliance

Benieuwd naar meer over beveiliging en compliance op AWS? De AWS snelle referentiegids voor veiligheid en compliance is gemaakt om u een breed overzicht te geven van de manier waarop we zorgen dat AWS-infrastructuur veilig en compliant blijft, en een overzicht van de beveiligings- en complianceservices waar u gebruik van kunt maken.

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit bij AWS. Dit betekent dat beveiliging volledig is ingebed in onze cultuur en onze processen, en dat het onderdeel is van alles dat we doen. Wat betekent dit voor u? Als AWS-klant, profiteert u van een datacenter- en netwerkarchitectuur die is gemaakt om te voldoen aan de vereisten van de meest veiligheidsgevoelige organisaties ter wereld. U krijgt ook geavanceerde beveiligingsservices ontwikkeld door technici met diepgaand inzicht in wereldwijde beveiligingstrends, ontwikkeld om samen en met producten te werken die u al kent en vertrouwt van ons netwerk AWS Partners. Dit betekent dat u de beveiliging kunt kiezen die voldoet aan uw behoeftes als u groeit, met duidelijke zichtbaarheid en voortdurende monitoring van uw cloudinfrastructuur en de mogelijkheid om taken te automatiseren om risico‘s te verlagen.

Deze snelle referentiegids veiligheid en compliance is gemaakt om u een breed overzicht te geven van de manier waarop we zorgen dat AWS-infrastructuur veilig en compliant blijft, en een overzicht van de beveiligings- en complianceservices waar u gebruik van kunt maken.

Lees de AWS snelle referentiegids voor veiligheid en compliance nu.

tags: , , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.