partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina AXI

Digitaal samenwerken voor de overheid is cruciaal

Om publieke dienstverlening doelmatig, effectief en klantvriendelijk uit te voeren, zijn samenwerking en partnerships essentiële succesfactoren. Digitaal samenwerken met de omgeving – waarin de verwachtingen van burgers en bedrijven hoog liggen – is voor de overheid cruciaal geworden.

Beeld: Unsplash

Niet alleen binnen de grenzen van de overheidsketen, maar zeker ook daar buiten. Niet alleen voor de eigen medewerkers intern, met een goed ingerichte digitale werkplek, met een slimme opzet van de beschikbare informatie. Ook burgers, bedrijven en instellingen verwachten vandaag de dag een moderne en persoonlijke dienstverlening, via één loket of via een selfservice-portaal om snel en gemakkelijk zelf zaken kunnen regelen. Dit allemaal in een veilige omgeving zowel binnen de overheidsketen, het beleidsdomein en met andere publieke en private partners.

AXI helpt als end-to-end IT partner o.a overheidsinstellingen om succesvol te zijn. Dit doen we o.a. met de volgende oplossingen:

  • Met het Adaptive Case Management platform bieden we kenniswerkers een ‘end-to-end’ oplossing aan om complexe dossiers/cases en dynamische processen te beheren en samenwerking tussen verschillende interne en externe stakeholders te optimaliseren.
  • In samenhang met ons Adaptive Case Management platform, bedienen we vanuit ons Microsoft365 team, klanten met oplossingen en services op het Microsoft365 platform en SharePoint Online om het digitaal samenwerken optimaal te faciliteren. Dit zorgt er o.a. voor dat alle relevante (gestructureerde en ongestructureerde) informatie in één virtuele, digitale case wordt gecentraliseerd en gepresenteerd voor de gebruiker.
  • Met onze Managed BI-oplossingen zorgen we voor de juiste ontsluiting van data. We helpen bij de uitwerking van een goed werkend BI platform. Dit doen we niet alleen met vooropgestelde rapportages of implementatie van self service platforms. Hier gaan we een stap verder en ondersteunen met data driven apps die niet alleen kijken naar de data, maar het ook mogelijk maken om simulaties op te zetten door AI of Machine Learning in te zetten. Rstudio is een open source platform dat dit mogelijk maakt. AXI is Rstudio’s enige full service certified partner in Nederland.
  • Een ICT oplossing staat nooit alleen, maar staat altijd in samenhang met het bestaande applicatielandschap en moet daar zo goed mogelijk in passen. Met onze Integratie-oplossingen helpen wij overheidsorganisaties aan de verwachtingen en vragen van burgers, partners en andere organisaties te voldoen door een naadloze integratie met andere informatiesystemen. Met de opzet van een API driven architectuur kunnen API’s gemakkelijk beschikbaar worden gesteld aan derden en hergebruikt worden.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.