partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Be Informed

IND kan nieuwe regels steeds sneller verwerken

door: Freek Blankena, 18 december 2013

IND

Nieuwe wetgeving op een snelle manier met een ICT-systeem uitvoerbaar maken; de meeste overheidsorganisaties dromen daarvan. Bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) wordt het steeds meer werkelijkheid. Maar voor uitvoerbaarheid is natuurlijk meer nodig dan een ICT-systeem. De basis wordt gelegd door en bij de beleidsmakers.

lees meer

Meer hulp voor de zorgzoeker

9 oktober 2013

Regelhulp

Mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Hun situaties zijn met behulp van IT heel goed te vertalen in regels en relevante doorverwijsinformatie, zo heeft Regelhulp bewezen. De komende decentralisaties maken het portaal des te actueler.

lees meer

Samenwerken is geen estafette

18 juli 2013

logo be informed

Overheden en andere partijen moeten steeds meer samenwerken. Niet in statische ketens, maar in dynamische netwerken. Dat vergt van bestuurders wel een andere mindset.

lees meer

Overheid moet processen loslaten

18 april 2013

logo be informed

De netwerksamenleving is onontkoombaar. Dat betekent dat de dienstverlenende overheid haar aloude hiƫrarchie en vaste processen veelal moet loslaten en zich op de regels moet concentreren.

lees meer

Policy Maker Workplace, white paper.

14 maart 2013

logo be informed

Deze whitepaper presenteert een samenwerkingsomgeving voor beleidsmakers en stakeholders: de Policy Maker Workplace.

lees meer

23 mei 2013: Xperience Be Informed

Hoe visie om te zetten in succesvolle business modellen met Be Informed

7 maart 2013

logo be informed

Stijgende IT-kosten, problemen op het gebied van beleidsuitvoering en veranderende wet- en regelgeving zijn de uitdagingen waar veel organisaties vandaag de dag mee te maken hebben. Toch zijn er meer en meer bedrijven die erin slagen om hun visie om te zetten in succesvolle business modellen.

lees meer

Be Informed, een introductie

20 december 2012

logo be informed

Be Informed biedt een unieke visie op bedrijfsprocessen: een volwaardige bedrijfsapplicatie vereist niet meer dan een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten en hun onderlinge relaties.

lees meer