partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Capgemini

Capgemini-logo

Trends in Cybersecurity 2022

white-papers | 18 juli 2022

Cybersecurity is een vereiste binnen ieder bedrijf, biedt een veilige basis voor transformatie en ondersteunt alle werkzaamheden. Hoe zorg je voor overzicht en controle over jouw cyber risk programma? Hoe snel kun je terug naar je dagelijkse werkzaamheden wanneer cybercriminaliteit jouw organisatie raakt? En heeft jouw organisatie een schaalbare aanpak als het gaat om IT-beveiliging?

Beeld: Capgemini

Vragen als deze zijn nu relevanter dan ooit tevoren. COVID-19 heeft de manier van zaken doen en hoe we omgaan met gevoelige informatie permanent veranderd. Technologie en onze manier van denken veranderd snel; deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat een continue focus op cybersecurity in alle vormen en maten essentieel is.

In de eerste editie van Trends in Cybersecurity hebben onze experts hun kennis gebundeld waarbij verschillende aspecten van cybersecurity aan bod komen zoals cloud, automation, artificial intelligence, zero trust en cyber resilience. Het rapport dient als een verzameling van inzichten die u hopelijk zullen helpen uw eigen cybersecurity strategie vorm te geven.

Tijdens de lancering van het rapport heeft Dennis de Geus (Head of Cybersecurity bij Capgemini Nederland) samen met Mauriche Kroos (GISO bij Enexis) en andere cybersecurity experts de verschillende trends besproken tijdens een interessante roundtable discussie.

Download het rapport Trends in Cybersecurity 2022.

Bekijk de video Talkshow – Trends in Cybersecurity 2022.

Sprekers

  • Dennis de Geus – Head of Cyber ​​Security, Capgemini Nederland
  • Mauriche Kroos – GISO, Enexis
  • Anton Enkelaar – Chapter Lead – Data & Identity, Security and Trust
  • Natasja Pieterman – Deputy Chapter Lead Privacy
  • Matthijs van der wel – Chapter Lead Agile Threat Protection, Detection & Response

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.