Partnerpagina Centric

white papers

 • HelloMe: identiteitbeheer in de cloud

  Centric biedt veilig identiteitbeheer in de cloud

  Neemt het aantal digitale identiteiten in uw organisatie alleen maar toe? Worden alle toegangen tot applicaties netjes geblokkeerd zodra medewerkers uit dienst gaan of blijven accounts vaak ongemerkt open staan met het risico van misbruik? Weet u wat het kost om de helpdesk een vergeten wachtwoord te laten resetten? Om organisaties grip te geven op hun digitale identiteiten introduceert Centric de nieuwe dienst HelloMe.

  - - - - -

 • Regie - nabij en verbonden.

  Centric White Paper Regie-nabij en verbonden

  De gemeente staat de komende jaren voor de uitdaging om het sociale stelsel te hervormen en is verantwoordelijk voor een samenhangend ondersteuningsaanbod op het gebied van onderwijs, werk, inkomen en (jeugd)zorg. Verbinding en regievoering zijn daarbij sleutelwoorden. De veranderende werkwijze heeft gevolgen voor de informatievoorziening voor beleidsmakers, burgers en professionals. In dit document leest u hoe Centric naar de komende uitdagingen kijkt en wat u van ons als ICT- leverancier en partner kunt verwachten.

  - - - - -

 • De visie van Centric op informatiebeveiliging

  beveiligingskubus

  Organisaties worden in toenemende mate afhankelijk van de informatievoorziening. Zonder informatie liggen processen stil en is bedrijfsvoering niet mogelijk. Centric biedt diverse diensten rondom informatiebeveiliging, zoals ondersteuning bij classificatie, risico-, kwetsbaarheids- en impactanalyses en het opstellen van beveiligingsplannen. We bieden consultancy, training en IT-gerichte producten en diensten. In dit document hebben wij onze visie op het onderwerp informatiebeveiliging beschreven.