partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

persberichten

 • Duiven en Westervoort blij met overstap naar burgerzakensuite

  De gemeenten Duiven en Westervoort zijn overgestapt naar Key2Burgerzaken van Centric. Jolanda Smeijer (Westervoort): “Onze medewerkers vinden het érg gebruiksvriendelijk.”

 • Kwaliteitssysteem Centric geslaagd voor jaarlijkse audit

  Centric Public Sector Solutions heeft de jaarlijkse audit op het kwaliteitssysteem weer met vlag en wimpel doorlopen. De ISO 9001-certificering toont aan dat klanten verzekerd zijn van optimale kwaliteit en klantgerichtheid.

 • Partnerovereenkomst bevestigt samenwerking Centric en Safewhere voor IDaaS-dienst HelloMe

  De partnerovereenkomst onderstreept een samenwerking die al langere tijd naar tevredenheid verloopt. Centric gebruikt het Safewhere-platform voor haar Identity as a Service (IDaaS)-dienst HelloMe.

 • Hier wil ik wonen-app van Centric live

  De app Hier wil ik wonen van Centric is nu kosteloos te downloaden via Google Play Store. De Android-app eindigde op de eerste plaats bij de Open Data Battle van Rijkswaterstaat en KNMI.

 • Centric profiteert van nieuwe koers

  Centric kijkt terug op een bijzonder succesvol 2015. Het resultaat na belasting steeg met 20 procent en bedroeg 18,6 miljoen euro. De omzet nam met 6 procent af tot 463 miljoen euro.

 • 6 voordelen van selfservice via de eDiensten voor Burgerzaken

  Kent u de voordelen van selfservice via de eDiensten voor Burgerzaken al? Inwoners en ondernemers kunnen daarmee eenvoudig online wijzigingen doorgeven of producten aanvragen bij Burgerzaken.

 • Gemeente Schijndel stapt over op burgerzakenoplossing Centric

  De gemeente Schijndel is succesvol in productie gegaan met de burgerzakenoplossing van Centric, Key2Burgerzaken.

 • Centric wint IT & Outsourcing Awards Roemenië

  Centric heeft twee prijzen gewonnen bij de regionale IT & Outsourcing Awards in Roemenië. Tijdens het gala, dit jaar voor het eerst georganiseerd, bekroont de industrie zijn beste bedrijven.

 • Burgers Purmerend en Beemster kijken mee op tweede scherm

  Wie aan de balie komt op het stadhuis in Purmerend of het gemeentehuis van Beemster, maakt kennis met een nieuw en klantvriendelijk systeem: Key2Burgerzaken van Centric. Op het zogenaamde tweede scherm, kunnen inwoners meekijken tijdens het proces.

 • Innovatie in het veiligheidsdomein

  De expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) is een multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. eRIC is hèt verbindingsplatform in het veiligheidsdomein; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland. Centric presenteert hier innovatieve oplossingen voor het veiligheidsdomein waaronder het Omgevingsdashboard, waarmee u de veiligheid in de gemeente vergroot.

 • Provincie Noord-Holland verzamelt input via online platform

  Burgers, organisaties en gemeenten denken mee over nieuw economisch beleid

  De provincie Noord-Holland wil graag economisch beleid dat aansluit bij de wensen van de Noord-Hollanders. Daarom vroeg de provincie de afgelopen weken om de mening van inwoners, ondernemers, organisaties en gemeenten via het online platform Civocracy.

 • Centric in top drie tevredenheidsscores voor IT-outsourcing

  Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood evalueren jaarlijks de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders. Centric staat dit jaar in de top drie van dienstverleners met de hoogste klanttevredenheid.

 • Alphen aan den Rijn voert beveiligingstest regie-applicatie uit

  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreide beveiligingstest uitgevoerd op haar regie-applicatie voor het sociaal domein. Daaruit blijkt dat de informatievoorziening voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau.

 • Centric lanceert applicatie voor zorg op afstand met beeldbellen

  Centric lanceert Video Connect, een totaaloplossing voor hoogwaardige beeldzorg. Hiermee bieden zorgverleners kwalitatieve zorg op afstand en kunnen patiënten en cliënten overal geholpen worden.

 • De kunst van digitale dienstverlening op Overheid360

  Weten hoe het echt zit met de toekomst van de informatiesamenleving? Wat die voor uw gemeente betekent? Kom dan naar Overheid 360°, het jaarlijkse congres over informatiemanagement bij de overheid.