partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

persberichten

 • Noord-Holland laat burgers meedenken op online discussieplatform

  De Commissaris van de Koning van Noord-Holland, Johan Remkes, heeft 24 maart de aftrap gegeven voor online participatie van burgers en ondernemers. Zij kunnen hun visie en ideeën kenbaar maken via het nieuwe online participatieplatform Civocracy.

 • Gemeente Tilburg kiest Centric-oplossing voor sociaal domein

  De gemeente Tilburg gaat haar dienstverlening in het sociaal domein verzorgen met de oplossingen van Centric. Hoofd PO&I Michel Wolters van Tilburg en Centric-directeur Noor Ferket ondertekenden op 21 maart een contract voor ten minste zeven jaar.

 • Strategisch overleg over de toekomst van burgerzaken

  Op donderdag 10 maart organiseerde de Gebruikersvereniging Centric een strategisch overleg voor gebruikers van de burgerzakenoplossingen van Centric. Er werd open gesproken over visies, ideeën en ervaringen.

 • BSGR besteedt volledige IT-infrastructuur uit aan Centric

  Centric leverde eind 2015 de nieuwe IT-infrastructuur op van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR). Op de nieuwe omgeving sloten Centric en de BSGR bovendien een beheercontract af voor vijf jaar met een optie op een tweejarige verlenging.

 • Centric investeert in start-up democratisch platform Civocracy

  Centric investeert in het online discussieplatform van Civocracy, dat bijdraagt aan meer betrokkenheid bij de lokale politiek door overheid en samenleving bij elkaar te brengen.

 • Selfservice centraal in nieuw Productbeleid voor Lokale Overheid

  Centric presenteert het Productbeleid voor de Lokale Overheid 2016 – 2017. Het Productbeleid biedt een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende twee jaar en de visie van Centric op de actualiteit rond overheid en ICT.

 • Maak het makkelijk met selfservice

  Tal van overheden bieden hun inwoners al de mogelijkheid om zaken digitaal te regelen via selfservice. De voordelen zijn er dan ook naar: aan de ene kant een efficiënter werkende overheid die haar aandacht kan geven waar die het meest nodig is, aan de andere kant het extra online regelgemak voor burgers en bedrijven.

 • Centric lanceert serious game voor securitybewustzijn

  Bewustzijn is een van de belangrijkste securitythema’s van 2016. Centric introduceert daarom Hack@Scape, een serious game waarmee organisaties de security awareness van medewerkers vergroten.

 • Alphen als eerste aan de slag met Portaal voor het Sociaal Domein

  Vanaf februari 2016 werkt gemeente Alphen aan den Rijn als eerste gemeente in Nederland met het online Portaal voor het Sociaal Domein. De gemeente stimuleert daarmee de zelfredzaamheid van inwoners die hun situatie willen verbeteren.

 • Aantal aanvragen bijzondere bijstand via Snelbalie verdubbeld

  Het aantal afgehandelde aanvragen voor bijzondere bijstand via de Snelbalie, onderdeel van de Centric Kennissystemen, is het afgelopen jaar ruim verdubbeld. Daar tegenover staat een flink verminderd aantal aanvragen aan de fysieke balie.

 • Centric door Citrix erkend als Mobility Specialist

  Centric is door Citrix officieel erkend als Mobility Specialist-partner. Centric ziet dit als een bevestiging van onze goede prestaties rondom de mobility-oplossingen van Citrix.

 • Centric in top 3 met meest tevreden medewerkers

  Centric staat in de top 3 van IT-bedrijven met de meest tevreden medewerkers. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van zakenblad Incompany.

 • Centric koppelt zaaksysteem in Eindhoven succesvol aan gemeentebreed DMS

  Centric en One Fox hebben bij de gemeente Eindhoven een koppeling gerealiseerd tussen de Centric-oplossing voor zaakgericht werken en het documentmanagementsysteem eDOCS.

 • Centric winnaar Open Data Battle van Rijkswaterstaat en KNMI

  Op woensdag 9 december vond in het Pakhuis de Zwijger in Amsterdam de finale plaats van de Open Data Battle 2015. Een wedstrijd, in het leven geroepen door Rijkswaterstaat en het KNMI, om in vier weken een applicatie (voor web en/of smartphone) te bouwen op basis van hun open data over wegen, water en weer.

 • Antea Group, Centric en Strukton kiezen voor groene energie

  Antea Group, Centric en Strukton hebben voor drie jaar een energiecontract afgesloten met Greenchoice.
  Greenchoice gaf het collectief Antea Group, Centric en Strukton naar aanleiding van het nieuwe contract de gelegenheid om op vrijdag 6 november de daad bij het woord te voegen.