partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

persberichten

 • Centric omarmt Leveranciersmanifest Open Standaarden

  Op 19 november heeft Centric tijdens het ECP-congres het vernieuwde leveranciersmanifest Open Standaarden ondertekend. Het gebruik van open standaarden is een essentieel onderdeel van de Generieke Digitale Infrastructuur van de overheid.

 • Centric ondertekent manifest voor veilige software

  Centric heeft als eerste leverancier van productsoftware het manifest Grip op Secure Software Development (SSD) ondertekend. Ook heeft Centric het samenwerkingsconvenant van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP) ondertekend en treedt hiermee toe als kennispartner.

 • Van GWS4all naar nieuwe Suites voor het Sociaal Domein

  Het sociaal domein is in beweging en dat vraagt om ondersteuning die meebeweegt. In 2010 startte Centric met een innovatieprogramma voor haar softwareoplossingen voor het sociaal domein. Nu dat programma is afgerond, nemen we afscheid van de naam GWS4all.

 • Centric meest aanbevolen full-scope outsourcingspartner 2015

  Op dinsdag 6 oktober presenteerde IT-onderzoeksbureau Giarte de resultaten van zijn jaarlijkse benchmarkstudie. Centric is met een score van 91% de meest aanbevolen full-scope IT-uitbestedingspartner.

 • Lokale overheden tevredener over dienstverlening Centric

  De tevredenheid van lokale overheden over de dienstverlening van Centric is de afgelopen twee jaar gegroeid. Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek van de GV Centric, waaraan ook dit jaar weer veel klanten hebben meegewerkt.

 • Webinar: top drie best practices in cloud governance

  IT-organisaties kunnen er niet langer omheen: de cloud is overal. De CIO wordt steeds prominenter bij het afsluiten van overeenkomsten met cloudleveranciers. Maar hoe laat u deze partnerships optimaal voor u werken? Hoe geeft u invulling aan cloud governance?

 • Seminar: Praktische privacy voor gemeenten

  Gemeenten staan voor grote uitdagingen op het gebied van privacy en databeveiliging. Hoe kunnen gemeenten voortvarend aan de slag met de bescherming van persoonsgegevens? Die vraag wordt beantwoord tijdens het gratis middagseminar Praktische privacy voor gemeenten op 3 november, georganiseerd door Stichting Privacy Nederland.

 • Centric nieuwe sponsor wielerbond KNWU

  Centric sponsor wielerbond KNWU

  De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) heeft in het bedrijf Centric een sterke partner gevonden. Centric is de nieuwe sponsor van de nationale wegselecties en ondersteunt de KNWU bij de promotie van de wielersport.

 • Centric vergroot inzicht in koppelingen

  Centric stelt informatie over alle koppelvlakken online beschikbaar om oplossingen van derden eenvoudig te verbinden met de oplossingen van Centric. Klanten kunnen door het gebruik van de koppelvlakken besparen op uitvoeringskosten.

 • Hoe slim is de Nederlandse industrie?

  Om de Nederlandse industrie te helpen in de transformatie naar Smart Industries is in het afgelopen jaar een landelijk programma en uitvoeringsagenda ontwikkeld. Op Overheid 360° op 23 april introduceert Ben van Lier de (inter)nationale ontwikkelingen die leiden tot Smart Industries en de vraagstukken die we onderweg het hoofd moeten bieden.

 • Centric presenteert Productbeleid voor de Lokale Overheid 2015-2016

  Centric presenteert het nieuwe Productbeleid voor de Lokale Overheid 2015-2016, met daarin de productplannen voor de komende twee jaar en haar visie op de actuele ontwikkelingen rondom overheid en ICT.

 • Centric biedt veilig identiteitbeheer in de cloud

  Centric biedt veilig identiteitbeheer in de cloud

  Organisaties beheren de digitale identiteit van hun gebruikers voortaan in de cloud, via Identity as a Service (IDaaS). De nieuwe dienst is binnenkort beschikbaar voor zowel de Centric-oplossingen als applicaties van andere leveranciers.

 • Centric maakt afspraken over berichtenverkeer jeugdzorg en Wmo

  Centric en andere softwareleveranciers hebben eind september nieuwe werkafspraken vastgelegd over standaarden voor het elektronisch berichtenverkeer rond de decentralisaties in het sociaal domein. De afspraken zijn een aanvulling op het KING-convenant uit 2012.

 • Living Lab Eindhoven werkt met Centric aan invulling 3D

  Centric Living Lab Eindhoven

  De gemeente Eindhoven en Centric bundelen de krachten om een invulling te geven aan de decentralisaties, door bestaande oplossingen te verbinden en nieuwe te ontwikkelen.

 • Kwaliteitsbeleid Centric bekroond met ISO 9001-certificaat

  Noor Ferket, directeur van Centric Public Sector Solutions, en Arjen Gerritsen, voorzitter van de Gebruikersvereniging Centric, met het ISO-certificaat dat werd uitgereikt tijdens de Strategische Conferentie.

  Na een succesvol doorlopen audit door onafhankelijke beoordelaar EY volgt nu de bekroning van het kwaliteitsdenken bij Centric: als eerste dienstverlener aan lokale overheden is Centric Public Sector Solutions ISO 9001-gecertificeerd.