partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

persberichten

 • Alle Drechtsteden kiezen voor Key2Burgerzaken van Centric

  Drechtsteden

  Na Zwijndrecht en Dordrecht kiezen ook de overige vier gemeenten binnen de Drechtsteden voor de burgerzakenoplossing van Centric, Key2Burgerzaken.

 • Hollands Kroon over op automatische verwerking reisdocumenten

  Gemeentewapen Hollands Kroon

  Na Súdwest-Fryslân heeft ook de gemeente Hollands Kroon het proces voor de bezorging van reisdocumenten volledig geautomatiseerd. Uitgereikte en ingehouden documenten worden automatisch verwerkt in de burgerzakenapplicatie Key2Burgerzaken van Centric.

 • Súdwest-Fryslân eerste met geautomatiseerde paspoortbezorging

  Gemeentewapen Súdwest Fryslân

  De gemeente Súdwest-Fryslân biedt haar inwoners de mogelijkheid om aangevraagde reisdocumenten te laten bezorgen. Vanaf vandaag hoeven burgers alleen nog voor de aanvraag naar het gemeentehuis.

 • Alles over de 3D in de nieuwe Centric Overheid

  Centric Centric overheid cover

  De drie decentralisaties, daarover gaat de zomereditie van Centric Overheid. Het informatieve magazine voor de lokale overheid duikt halverwege het jaar de diepte in en verkent de 3D in al haar dimensies.

 • Gemeente Bergen (L) kiest Centric Zaaksysteem uit de cloud

  Gemeentewapen Bergen (L.)

  Op 1 juli heeft de Limburgse gemeente Bergen het Centric Zaaksysteem in gebruik genomen. Dankzij het Zaaksysteem kunnen inwoners en ondernemers van Bergen voortaan nog meer overheidszaken online regelen.

 • Hoogste tevredenheidsscore IT-outsourcing voor Centric

  Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood hebben ook dit jaar de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders geëvalueerd. Centric behaalt voor het tweede jaar op rij de hoogste tevredenheidsscore.

 • Gemeente Baarn gestart met invoering Operatie BRP

  Centric-logo

  Met de ingebruikname van het nieuwe Portaal Burgerzaken vorige maand zet de gemeente Baarn een stap op weg naar de verdere ontwikkeling van de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Grip op informatie met het Centric Overheid-magazine

  Het nieuwe Centric Overheid-magazine onderzoekt hoe we koers houden in de informatiestroom. Over gegevensuitwisseling, de hervorming van de jeugdzorg en de standaard in financiën.

 • Schouwen-Duiveland kiest Centric voor vervanging IT-omgeving

  Zierikzee, Schouwen Duiveland

  De gemeente Schouwen-Duiveland kiest na een aanbestedingstraject voor Centric als leverancier van haar nieuwe IT-omgeving, inclusief kantoorautomatisering. Belangrijke uitgangspunten voor de nieuwe omgeving zijn het plaats-, tijd- en werkplekonafhankelijk werken. Ook flexibiliteit, schaalbaarheid en een 24×7-beschikbaarheid van de IT zijn voor Schouwen-Duiveland belangrijk.

 • Productbeleid voor de Lokale Overheid 2014-2015

  In het Productbeleid voor de Lokale Overheid 2014-2015 presenteert Centric de plannen en ambities voor het nieuwe jaar. Ook geven we een doorkijk naar 2015. Wat zijn de speerpunten op weg naar een compacte en nabije overheid?

 • BHV snel geïnformeerd bij calamiteiten met CBIS

  Centric CBIS

  Bij een incident zoals een brand of gifwolk moeten BHV’ers snel in actie komen. Dat kan alleen met de juiste informatie. Met het Calamiteiten BHV Informatie Systeem (CBIS) zijn bedrijfshulpverleners beter voorbereid op (dreigende) incidenten. Bij interne incidenten, maar ook calamiteiten in de omgeving die bij u effect kunnen hebben.

 • Centric automatiseert bezorging van reisdocumenten

  paspoort

  Centric werkt met de gemeenten Dordrecht, Arnhem en ’s Hertogenbosch en de Kafkabrigade aan een functionaliteit in Key2Burgerzaken waarmee ruim 400.000 burgers kunnen kiezen hun nieuwe reisdocumenten thuis te ontvangen of op het werk te laten bezorgen.

 • Nieuwe uitstraling versterkt herpositionering Centric

  Nieuwe uitstraling Centric - film

  Om de internationale groeiambitie en herpositionering van de organisatie kracht bij te zetten, is Centric vanaf vandaag in binnen- en buitenland herkenbaar aan een nieuwe uitstraling met een nieuw logo. De huisstijl wordt de komende weken gefaseerd uitgerold.

 • Ready for end user experience - lokale overheid

  Wormer, 17 oktober 2013 Branche: Lokale overheid

  Centric-logo

  Bring your own device (BYOD), de cloud en mobility zijn aan de orde van de dag. Wat betekent deze focus op de eindgebruiker voor de IT-organisaties van lokale overheden?

 • Positieve response op enquête over Productbeleidboek Centric

  Centric-logo

  Centric-klanten zijn tevreden over de inhoud van het jaarlijkse Productbeleidboek van Centric voor lokale overheden. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête naar aanleiding van de tiende uitgave.