partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Belastingapplicatie Centric ge-audit door KPMG

persberichten | 9 september 2013

Key2Geïntegreerd Heffen, de oplossing voor de basisregistratie WOZ, Waarderen en het heffen en innen van gemeentelijke en waterschapsbelastingen, heeft met succes een audit door KPMG doorlopen.

Centric-logo

Centric besteedt veel zorg aan de beveiliging van haar applicaties. Onderdeel daarvan is toetsing door onafhankelijke derden. Daarom heeft KPMG op verzoek van Centric in het afgelopen half jaar de beheersingsmaatregelen in Key2Geïntegreerd Heffen onderzocht aan de hand van een vooraf opgesteld normenkader.

Na de audit komt KPMG tot het oordeel dat het pakket ‘in alle materieel van belang zijnde opzichten’ aan de gestelde normen voldoet.

Snellere én betere analyses

Organisaties die Key2Geïntegreerd Heffen gebruiken kunnen met de uitkomsten in het rapport een overweging maken bij het beoordelen van de eigen, interne beheersingsrisico’s. Daarnaast helpt de rapportage klanten van Key2Geïntegreerd Heffen en hun auditors en accountants om snellere en betere analyses en aanbevelingen te doen.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.