partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Whitepaper SaaS & Data-ontsluiting

white-papers | 28 juni 2022

Met de ‘verSaaSing’ van applicaties verhuist de applicatie met de bijbehorende data naar de cloud, beheerd door Centric. Een rechtstreekse verbinding met de onderliggende database, zoals dat in onpremises-situaties regelmatig gebeurt, is dan niet meer mogelijk. Daar zijn goede redenen voor, met het oog op zowel security, continuïteit, beschikbaarheid als performance.

Met de ‘verSaaSing’ van applicaties verhuist de applicatie met de bijbehorende data naar de cloud. | Beeld: Shutterstock

Toegang tot je data bij het gebruik van Centric-cloudapplicaties

Centric heeft de ambitie om in 2023 alle oplossingen voor de overheid beschikbaar te stellen als Software as a Service (SaaS). Op dit moment werken we hard aan de transitie van onze applicaties. Met een onpremises-applicatie (binnen een IT-omgeving onder eigen beheer) hebben klanten op dit moment volledige controle over de toegang tot de data. Een veelgehoorde en begrijpelijke vraag naar aanleiding van deze plannen is “Hoe kom ik bij mijn data wanneer we naar Centric SaaS overstappen?”

In deze whitepaper zetten wij uiteen hoe Centric de data uit SaaS-diensten gaat ontsluiten

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.