partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CGI

CGI-logo

nieuws

 • Cyber security framework voor het veilig toepassen blockchain technologie

  CGI Rapport

  Tijdens de ECP eindejaarssoci√ęteit is het blockchain security framework gelanceerd. Het framework biedt vooral start-ups en het MKB een praktische checklist voor het veilig gebruik van blockchains. En dient als een praktische gids voor de grootste security uitdagingen waar een organisatie rekening mee dient te houden.

 • ESA, VSL en CGI werken aan uiterst nauwkeurige tijdwaarneming

  Klok - CGI

  Tot op enkele nanoseconden weten hoe laat het is. Een nog nauwkeurigere bepaling van de tijd is straks wellicht mogelijk, mede dankzij de atoomklokken van het navigatie laboratorium van de European Space Agency (ESA).

 • Deadlock op de Zuidas: de limiet is bereikt

  door: Menno Kooistra en Laurens Lapré

  Zuidas Amsterdam

  Wat is ervoor nodig om mensen zover te krijgen dat ze de auto laten staan? Dat is de hamvraag waar de ontwikkelaars van Mobility as a Service (MaaS) mee worstelen.

 • The making of the C2OstCo-samenwerking

  Koninklijke Landmacht, Capgemini en CGI werken adaptief samen in de praktijk

  CGI en Defensie

  Op donderdag 15 november zetten de Koninklijke Landmacht, Capgemini en CGI tijdens het NIDV-symposium een handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst. Samen zetten we onze schouders onder het (leveren van) operationeel vermogen van de krijgsmacht en de civiele partners.

 • Verbeter met slimme software op smartphone rijgedrag jongeren

  Jongere in een auto

  Autoverzekeringen voor jongeren worden economisch onhoudbaar. Bestuurders tot 24 jaar betalen inmiddels 53 procent meer premie dan twee jaar geleden, zo blijkt uit onderzoekscijfers van Independer. Tegelijkertijd blijven verzekeraars verlies lijden op deze jongerenpolissen. Zowel de politiek, DNB als de Bond van Verzekeraars maken zich zorgen.

 • ICT-arbeidsmarkt onverminderd krap

  UWV en ICT-spelers met Inspire, Learn & Connect event

  Vacature

  UWV en ICT-bedrijven, waaronder Microsoft, Global Knowledge, Conclusion en CGI hielden vrijdag 13 april het Inspire, Learn & Connect event. Daarin vroegen zij aandacht voor het toenemende belang van ICT in onze economie en het waarborgen van lokaal talent om in de sector te werken.