partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CGI

CGI-logo

Creating a safer society (video)

persberichten | 15 oktober 2013

Deze video toont CGI’s visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties. Een veiligere samenleving waarin de politie uitgerust, opgeleid en bevoegd is om slagvaardiger te reageren op real-time informatie en nauw samen te werken met andere openbare veiligheidsinstanties.

Stil uit de video Creating a safer society!

In deze video laten we Nederlandse voorbeelden zien, zoals Burgernet en ComProNet, waar we gezamenlijk met andere partijen deze visie realiteit laten worden. ComProNet wordt als case behandeld tijdens de mastercourse Ketensamenwerking.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.