partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CIP

logo cip

persberichten

 • Het RWS-model als basis voor een generiek Overheidsmodel

  Verslag van de derde bijeenkomst van de INKOOP IB&P Practitioner Community, Amsterdam, 13 maart 2017

 • 9e SSD practitioner bijeenkomst op 15 maart 2017

  Voor de 9e SSD practitioner bijeenkomst van 15 maart 2017 hebben wij weer een interessant programma voor je samengesteld. Jij en/of je collega’s (architecten, functionele maar ook vooral technische “rollen”) zijn hierbij van harte welkom.

 • 3e CIP Inkoop practitioner bijeenkomst op 13 maart 2017

  Voor de 3e CIP Inkoop practitioner bijeenkomst van 13 maart 2017 hebben wij weer een interessant programma voor je samengesteld. Jij en/of je collega’s (inkopers, leveranciermanagers, maar ook vooral contractmanager) zijn hierbij van harte welkom.

 • Het SSD-test-framework is beschikbaar!

  Na het SSD-proces, de SSD-beveiligingseisen voor server en mobiele applicaties, is nu het SSD-test-framework beschikbaar. Dit zijn de testbeschrijvingen voor de SSD-beveiligingseisen en deze zijn uitgesplitst naar de verschillende fasen (initiatie, ontwerp, bouw, systeemtest, acceptatietest, productie) in het voortbrengingsproces.

 • CIP zet zich in om cyberkennis en –skills in Nederland te vergroten

  Campagne Alert Online (3 t/m 14 oktober) van start

  Nederlanders weten te weinig over online gevaren en hoe zij zich daartegen kunnen beschermen. Ook onderschatten zij de kans dat zij slachtoffer worden. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Cybersecurity awareness en skills in Nederland (2016)’1 van Alert Online. Daarom zet CIP zich samen met tweehonderd andere partijen van 3 tot en met 14 oktober in om de kennis en vaardigheden van Nederlanders op het gebied van cybersecurity te vergroten en zo Nederland online veiliger te maken.

 • 1
 • 2