partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CIP

logo cip

CIP webinar agenda - voorjaar 2021

nieuws | 12 januari 2021

Ook dit voorjaar organiseert CIP weer een aantal webinars. We trappen op 27 januari a.s. af met een nieuw type webinar met de titel ‘CIP Insight’, door CIP én over CIP.


Webinarprogramma

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met de Autoriteit persoonsgegevens (AP), resulterend in een breed palet aan onderwerpen, met interessante sprekers. Het programma ziet er als volgt uit:

wo 27 jan 13:00-14:00 CIP Insight; terugblik 2020 en vooruitblik 2021 alleen voor leden Pleio
do 28 jan 13:00-14:00 De Kracht van Kwetsbaarheid Burgemeester Van ‘t Erve (gemeente Ommen) over de hacking van zijn gemeenten
di 2 feb 13:00-14:00 Aanbesteding in 10 dagen; inkoopproces en toepassing Sander van der Laan (Supply Value) en Dieuwertje Koesen (UBR/HIS)
do 18 feb 13:00-14:00 In gesprek met een AP-inspecteur en een FG Marjolein Louwerse (AP) en Mabel de Vries (NGFG)
vr 11 dec 1300-1400 Nationaal Crisis Plan Digitaal, toelichting op vernieuwde crisisplan Hester Somsen (Directeur Cybersecurity en plv. NCTV).

Inschrijven

Je kunt je per webinar aanmelden met een mailtje naar cip@uwv.nl. Leden van de CIP privacy community krijgen automatisch een link gemaild voor alle webinars.

Bevestiging en link
CIP stuurt geen bevestiging na een ontvangen aanmelding. De link naar de webinar-locatie ontvang je enkele dagen vooraf aan het webinar. Let op: reserveer de datum/data & tijd zélf in je agenda!
p.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.